DANMARK ER SMITTET MED POLITISK VANVID

Dannebrog
Del artiklen her:

Af Ole Gerstrøm, tidl. MF. 

I den nye udgave af epidemiloven er der givet adgang til tvangsbehandling, til trods for massive folkelige protester, bl.a. i Rigsdagsgården med larmende grydelåg, og fra et flertal i Folketinget.
Jeg kender adskillige, der lige som mig selv siger: ”Jeg går hellere i fængsel, end jeg tager deres sprøjtemix.” Det er nu er afsløret at Pfizers mix indeholder det giftige stof Grafenoxid (på engelsk: Graphene Oxide), som bruges i den kemiske industri. 

Og vi husker, at klassificeringen “samfundskritisk sygdom” nu ikke længere foretages af sundhedsfaglige, men af det politiske system med Mette Frederiksen i toppen. Det giver hende magt til at smadre vort samfund, så længe et flertal i Folketinget følger hende som slaver.

Den ubrugelige PCR-test
Og man bliver ved med at bruge PCR testen, selv om dens opfinder nobelpristageren Kary Mullis sagde, at den ikke kunne bruges til diagnose. Der er endvidere faldet dom i Portugal og Holland, der siger det samme. Og heri er den svenske sundhedsstyrelse også enig.

”Vaccinerne” er eksperimentelle og ikke endeligt godkendt

Og man bruger disse covid19 genmanipulerende ”vacciner,” til trods for at de jfr. Lægemiddelstyrelsen ikke er endeligt godkendte og i øvrigt er eksperimentelle. Danske myndigheder og sundhedspersonale handler derfor stærkt ulovligt, når de bruger de eksperimentelle vacciner uden brug af ”informed consent” jfr. folkeretten (The Nuremberg Codes of 1948 m.v.). Dette indebærer, at patienten skal informeres om behandlingens risici og dernæst erklære, at man ønsker at deltage i forsøget.

4.415 vaccinerede døde inden for 30 dage
Statens Serum Institut opgjorde pr. 7. maj: “Siden årsskiftet er 2.423 mennesker døde inden for 30 dage efter 1. vaccine stik, mens 1.992 er døde inden for 30 dage efter 2. vaccine stik.” I alt 4.415 døde. 

Videre skrev man ”at 2.506 er døde “med corona” siden primo 2020.” (Opslaget er sidenhen redigeret.)
Men dette må betyde, at behandlingen er farligere end sygdommen.

Hemmelige karantænelejre i Danmark
Og så kan vi se her, et dokument med hemmelige karakteristika:

https://www.berlingske.dk/upload/zoto/pdf/001%20-UD-%20Aftale%20om%20Karant%C3%A6nefaciliteter%20mellem%20Region%20Hovedstaden%20og%20VFK….pdf ,  

at danske myndigheder siden april 2018 har været klar med indhegnede, bevogtede karantænelejre, hvor indsatte i grupper på 5 til 10, med adgang til håndsprit, kan forventes udsat for massevaccination. Det vil sige, at man halvandet år før covid19’s officielle ankomst åbenbart vidste, at en farlig smitsom sygdom var på vej. Det bliver mere og mere uhyggeligt.

Effektiv behandling hemmeligholdes
Men frygt ikke. Gør som lægen siger, og indtag dagligt 1.000 mg C-vitamin, 8.000 internationale enheder D-vitamin, når sommeren slutter, samt zink og selen. Så formindsker du risikoen for at få sygdommen, og skulle du være uheldig, kan du få et blidere forløb.

Men bliver du rigtigt syg, rammes du af politiserede danske myndigheder. For man behandler med binyrebarkhormon, som har ækle bivirkninger. Hvor man i f.eks. Indien bruger Ivermectin, et 50 år gammelt lægemiddel, som virker forbløffende på covid19 og uden nævneværdige bivirkninger.
Man taler om provinser, hvor 80 til 90 pct. blev helbredt i løbet af kort tid. Ivermectin kaldes det nye penicillin. Men Lægemiddelstyrelsen stejler. 

Kim Varming, overlæge i klinisk immunologi ved Aalborg Universitetshospital: 

”Det har ingen etisk berettigelse, at presse personer udenfor risikogrupperne til at lade sig vaccinere med en nød-godkendt Covid-19-vaccine, som er eksperimentel – hvor vi ikke kender langtidsvirkningerne. Korttidseffekterne er slemme nok i sig selv. Stop for flere vaccinationer.” 14/6-2021.

***

Kilder:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/v/vagledning-om-kriterier-for-bedomning-av-smittfrihet-vid-covid-19/

https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/ema-anbefaler-at-godkendelsen-af-modernas-covid-19-vaccine-udvides-til-at-gaelde-12-17-aarige/

https://www.newindianexpress.com/opinions/2021/jun/30/how-to-prevent-a-third-wave-of-covid-19-2323222.html

https://www.dagensmedicin.se/opinion/debatt/ivermektin-skulle-kunna-vara-det-som-avslutar-pandemin/

https://www.weekendavisen.dk/2020-25/samfund/videnskab-uden-samvittighed

 

Varming

Kim Varming var overlæge i klinisk immunologi ved Aalborg Universitetshospital, (pensioneret fra 1/5-21)

Del artiklen her: