DAGLIG TERROR: STENKAST MOD BILER HVER 4. DAG, 200 SAGER OM LØSNEDE HJULBOLTE OM UGEN

(Foto: De to mænd på billedet er ofre for, at ukendte gerningsmænd løsnede forhjulene på cykler. Den dagligdags terror er langt mere omfattende end medierne beretter)

Terror har ramt danskernes hverdag, og politiet kan ikke stille meget op.

Den daglige terror mod danskerne er stærkt stigende. Det skræmmende er, at den rammer os der, hvor vi er mest sårbare: I vores hverdag. Sammen med det stærkt stigende antal bandeskyderier og terrortruslen har det lagt en dyne af dårlig stemning over landet. Hvem bliver ramt næste gang?

Nye tal fra Rigspolitiet afslører ifølge Jyllands-Posten, at kast med sten fra motorvejsbroer også sker langt hyppigere, end medierne fortæller. Faktisk sker det hver 4. dag.

Den billige, lavteknologiske terror mod danskerne er stærkt udbredt. Og stenkast fra motorvejsbroer er langt fra det eneste våben, som bliver brugt til at udsulte politiets ressourcer og skræmme befolkningen.

Antallet af afbrændte biler er et andet eksempel. Ifølge dokumentationssiden danmark-i-brand.online er antallet af brændte biler steget med 22 procent fra 2016 til 2017. I skrivende stund er der de seneste 30 dage blevet afbrændt ikke færre end 142 biler.

Æggekast mod kondiløbere fra biler i meget høj fart, løsnede barnesæder på cykler og løsnede forhjul på cykler er også at finde blandt den lavteknologiske terrorists metoder.

Den dagligdags terror er nu blevet så almindelig, at medierne kun undtagelsesvis beretter om den. Det skete f.eks., da skuespilleren Søren Østergaard, kendt for sit Zirkus Nemo, oplevede, at en af cirkusvognene havde fået løsnet hjulboltene. Et andet tilfælde er, hvor forhjulet på en bil pludselig faldt af på motorvejen.

Ifølge Rigspolitiet blev der på kun tre uger i juli 2017 anmeldt hele 636 tilfælde af løsnede hjulbolte. Det er over 200 anmeldte tilfælde om ugen eller omkring ét i timen.