COVID-FORBRYDERNE ER NU PÅ VEJ IND I ENGLANDS FÆNGSLER

Expose
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Har du hørt om Mark Sexton?

Hvis så, hvorfor er han interessant for dig og mig?

Har du derimod aldrig hørt om Mark Sexton, er det ganske forståeligt, for alt hvad der kan krybe og gå af alverdens propagandamagere har sørget for at undertrykke hvert et ord, han har ytret. 

Men her er en kort præsentation: Mark Sexton er en pensioneret politimand fra London, England.

Han er ikke alene interessant, men han er en af de helt afgørende personer for, at du og jeg igen skal få et liv, der ikke er styret af ondsindede, sjælløse ”mennesker”. Mennesker, som stræber efter din død samt 7-8 milliarder af vores medmennesker. 

Hvad har Mark Sexton udrettet? 

Hvad har Mark Sexton da udrettet?

Han har indstævnet alle de mennesker i England – høj såvel som lav – der har medvirket/medvirker til, at millioner er blevet propaganderet, truet, tvunget og lokket til at blive forgiftet med Covid-injektioner. 

Verdenshistorien kender ingen fortilfælde, hvor magthavere på lignende hensynsløse og målrettede måde har hjernevasket befolkninger overalt i verden til at tro, at eneste redning fra en grusom Covid-død var at blive injiceret med medicinal-giganternes giftstoffer.

For læsere af NewSpeek er dette formentlig ikke nogen overraskelse, men for at udrydde al tvivl: Der eksisterer ikke en dødbringende Covid-virus, men derimod dødbringende Covid-injektioner og uanset navn, er de alle lige farlige.

På vegne af den engelske befolkning har Mark Sexton indgivet en politianmeldelse (criminal complaint) til anklageren i den internationale domstol i Haag – ICC. 

Den 2. januar 2022 ”notificerede” han desuden Londons borgmester, Sadiq Khan, om denne politianmeldelse, og han forlangte, at “alle indenfor sundhedsvæsenet straks skal slutte al vaccinering af befolkningen.”

Da Mark Sexton selv er blevet udelukket fra de ”sociale medier” (hvem kunne forestille sig andet?) har han via ”A Greater Britain gjort to yderligere opdateringer af sit bevismateriale. 

Han har ligeledes kontaktet BBC (den engelske statsligt finansierede løgne-presse) og opfordret dem til at offentliggøre denne ”100 års største historie”. Den opfordring er så vidt vides endnu ikke blevet efterkommet. 

Nyligt har Sexton ligeledes forsynet ”Hammersmith Criminal Investigation Department” – hvor han indgav sin første politianmeldelse – med et 1100 siders stort bevismateriale, der ubestrideligt viser, at Covid-injektionerne er dødeligt giftige. 

Se den omfattende liste her  

Mark Sexton har en Telegram-kanal under navnet MARK STEELE CHANNEL hvor du kan følge ham og hans helt uvurderlige arbejde for os alle sammen. 

Al vaccinering skal øjeblikkeligt stoppes 

Du kan her se en video om, hvordan den engelske advokat Anna de Buisseret informerer en lidt modstræbende politimand om, at den internationale domstol i Haag har indledt en undersøgelse imod alle ”vaccine-kriminelle” og alle vaccinations-centre. 

Desuden at al vaccinering øjeblikkeligt skal stoppes, og at politiet pålægges at arrestere alle, som fortsætter og holde dem ansvarlige for folkemord. 

I England har sagen fået nummer 6029679/21. Alle engelske politistationer er blevet orienteret om, at denne undersøgelse er igangsat, og de er blevet anmodet om hjælp til at lukke alle vaccine-centre med henvisning til, at en legal undersøgelse er indledt. 

Bevismaterialet som er fremsendt til den internationale domstol i Haag – ICC Complaint document, ref: OTP-CR-473/21, findes her.  

Det engelske institut, som skal garantere, at mediciner og medicinsk udrustning ”work and are acceptably safe” hedder MHRA – Medicines and Healthcare products Regulatory Agency. 

Chefen for dette institut Stephen Lightfoot, har fået tilsendt et brev som informerer ham om, at Covid-injektionerne er risikable og umiddelbart bør tilbagekaldes.

 

 

Del artiklen her: