CORONAEN ER SPYDSPIDS I ANGREBET PÅ VORES FRIHED

Corona
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

En økonom har regnet ud, at prisen på corona svarer til omtrent 103 millioner per reddet dødsfald (sic!). Hvad mon man ellers kunne have fået for de penge? Og hvem skal betale? 

Senest er der blevet investeret i nye testcentre, intet mindre end 36, så vi nu er oppe på 48. Det skulle kunne klare 50.000 tests om dagen. Hvad vi skal bruge evt. smittetal tal til, ved kun herren, eftersom det store flertal af smittede mærker lidt eller intet til den ’dødsensfarlige’ sygdom. 904 mennesker har mistet livet i skrivende stund (13.12.20) – til sammenligning er der op mod 14.000 dødsfald relateret til tobak for Danmark 2020. 

Oven i købet skal borgerne præsenteres for idiotien, at testen er gratis. Der er ingenting, der er gratis i denne verden, så også denne udgift skal håndteres via skattebilletten i en stat, der i forvejen har verdens tungeste skattetryk: 48.6. procent. Kommunisme er at dele, hvad de andre har, og er kommunisme ikke hvad, vi er på vej imod? I Danmark og i EU – med hjælpepakkerne?  

Staten kvæler i stigende grad borgernes frihed og er i fuld gang med at smadre små og mellemstore virksomheder. Det gik jo så godt med minkene. At Socialdemokratiet efter grundlovsbrud og løftebrud i asylpolitikken fortsat har så gode opinionstal, må da vist skyldes, at offentligt ansatte, Mao-Mettes kernevælgere, er blevet holdt skadesløse? Alles gut – altså hvis man vælger bedøvet tryghed og tro på de statslige myndigheders skræmmekampagner over sund fornuft forankret i de reelle tal.    

(Afvist læserbrev) 

Del artiklen her: