CJ HOPKINS GIVER INDBLIK I, HVAD DER FOREGÅR I TYSKLAND

CJHopkins
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

NewSpeek har tidligere haft fokus på CJ Hopkins i artiklen LEO HOHMANN: ‘DE SENESTE NYHEDER ER SÅ BIZARRE, AT JEG FØLER DET SOM OM, JEG LEVER I EN ROMAN ELLER EN GYSER’

I artiklen optræder følgende passage (citat begynd):

CJ Hopkins has been given a choice of jail time or a fine for two tweets and a book cover – The Expose (expose-news.com)   

”I et nyt slag mod ytringsfriheden står den amerikanske satiriker og dramatiker CJ Hopkins over for en juridisk straf i Tyskland, der kan sende ham i fængsel i 60 dage eller slå ham med en bøde på 3.600 euro.

Begyndelsen på dette juridiske virvar er forankret i Hopkins’ kritik af den tyske sundhedsminister og brugen af et næsten usynligt billede af et hagekors på en maske i en bog, alt sammen i et forsøg på at belyse den verdensomspændende reaktion på den globale pandemikrise.”

”Den 9. august skrev Hopkins på Substack Notes, at Berlins statsanklager, som efterforsker ham for at tweete omslaget til sin bog som ovenfor, nu officielt undersøger Pink Floyd-medstifter Roger Waters på “mistanke om hadforbrydelser” – for at udføre sange fra albummet ‘The Wall‘.”  (citat slut)
(PC-oversættelse)

Nu kommer en opfølgning i 2 afsnit.

***

OPFØLGNING 1. AFSNIT

Nu kommer der en opfølgning, fordi vi via CJ Hopkins kan få et indblik i, hvad der egentligt foregår i Tyskland.

CJ Hopkins: The Gestapo raided homes in New Normal Germany as part of the Third European Day of Action Against Hate Crimes – The Expose (expose-news.com)   

”Den 14. december 2023 fandt den tredje europæiske handlingsdag sted. Koordineret af Europol tog retshåndhævende myndigheder igen aktion mod “hadeforbrydelser” i flere europæiske lande.

Tyskland, Frankrig, Østrig, Rumænien, Slovakiet og Spanien deltog i 2023 Action Day. I alt blev der gennemført over 170 politiforanstaltninger i de deltagende lande, stod der i en pressemeddelelse.

Mere end 120 af disse blev udført i Tyskland med mere end 50 lejligheder ransaget og forskellige afhøringer gennemført.

Som offer for det “Nye Normale Tyskland” kan CJ Hopkins give et personligt indblik i, hvad disse “politiforanstaltninger” handler om, og hvilke forbrydelser der er inkluderet som “hadeforbrydelser.”

”I august fik CJ Hopkins tilsendt en “strafkendelse” og et valg: 60 dage eller 3.600 euro.

Han forbereder sig i øjeblikket på denne tankekriminalitetsretssag i januar 2024 og giver ved at gøre det nogle opdateringer om, hvad der sker, ikke kun i Tyskland, men også i andre lande vedrørende Gestapos nedkæmpelse af sammenligninger foretaget mellem nuværende regimer og nazisterne.”    (PC-oversættelse)

***

Season’s Greetings from New Normal Germany

***

The Year of The Mindfuck

CJ Hopkins. indleder med disse ord:

”Nå, det er stort set det for 2023 … som jeg officielt kalder The Year of The Mindfuck.

Jeg gør det imod råd fra min advokat, som (a) forsøger at holde mig ude af tysk fængsel så længe som muligt, og (b) forsøger at forhindre mig i umotiveret at fremmedgøre, hvad der er tilbage af min tidligere læserskare og gå helt i stykker.

Jeg gør det ikke særlig let for ham.”

CJ Hopkins slutter med disse linjer:

”Sådan går det i det bugøjede, skarpe, rablende skizotokrati, der er The New Normal Reich. En efter en bliver modsatrettede demografier mindfucked til at tilpasse sig The Powers That Be og blive fuldfascistiske, næsten som om hele det global-ideologiske system blev totalitært, og hvad det behøvede at gøre var at piske masserne ind i en tankeløs, had-beruset, vanvid af nidkærhed og sætte os alle mod hinanden og derefter skifte side og gøre det igen, igen og igen, indtil vi ikke stoler på nogen eller noget, og vi bogstaveligt talt ikke engang kan tænke.

Men jeg ville ikke bekymre mig for meget om det … Jeg er ret sikker på, at The Powers That Be med glæde vil gøre vores tanker for os. Det bliver de ret gode til, og vi bliver ret gode til at lade dem.

OK, det er det for mig i 2023 … glædelig mindfucked jul og glad mindfucked nytår!”               (PC-oversættelse)

***

CJ Hopkins’ retssag fandt sted d. 23. januar 2024 ved Berlin District Court.

Han har i den anledning skrevet Meet the Thought Police.

   Tweet  

“Den til venstre lyder: “Maskerne er ideologisk-konformitetssymboler. Det er alt, hvad de er. Det er alt, hvad de nogensinde har været.

Stop med at opføre dig, som om de nogensinde har været noget andet, eller væn dig til at bære dem.”

Den til højre er et citat af Karl Lauterbach, som, tro det eller ej, stadig er Tysklands sundhedsminister. Der står “Maskerne sender altid et signal”.

Billedet er fra forsiden af min bog ”The Rise of the New Normal Reich: Consent Factory Essays, Vol. III (2020-2021)”, som blev forbudt i Tyskland af Amazon, Inc. to dage efter, at jeg tweetede disse tweets … hvilket også var, da de tyske myndigheder indledte den strafferetlige efterforskning, der førte til min retsforfølgning og instruerede Twitter til at censurere tweets.”      (PC- oversættelse)    

***

OPFØLGNING 2. AFSNIT 

CJ Hopkins blev ikke dømt, men lægger ikke skjul på, hvordan selve sigtelsen og de mange måneders ventetid på at komme i retten har påvirket ham.

Først her på X:

“N.B. Re my acquittal, keep in mind (1) I’m an American, (2) I was able to raise enough money to pay a lawyer, and (3) I was able to put pressure on the authorities by generating international MSM coverage. Most German dissidents can’t do that … and there are many of them.”

Læs også den tale han holdt i retten d. 23. januar. 

  TheVerdict

The Verdict – CJ Hopkins (substack.com) 

“Here’s the statement I read out in court. You can probably imagine how the judge and prosecutor felt about it.” (scroll ned – talen er fremragende).

“Berlin District Court, January 23, 2024

My name is CJ Hopkins. I am an American playwright, author, and political satirist…”

***

Tolstoy

***

LetterF

Del artiklen her: