CHRISTINE ANDERSON: EU UNDERMINERER DEMOKRATIET

ChristineAnderson
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået tilsendt følgende tekst og video med danske undertekster, hvor Christine Anderson får stukket sonden ind alle de rigtige steder. EU har vist sig at stå for Europas Undergang]

Christine Anderson er valgt til EU-parlamentet i Tyskland, for partiet Alternativ for Tyskland (AfD).

Hun kendt for mange ting. Hendes kritik af WEF’s premierminister i Canada, Justin Trudeau, gik viralt på sociale medier og forbigået af etablerede medier.

Udsendelsen viser det originale klip af Christine Anderson, der kritiserer Justin Trudeau under hans besøg i EU-parlamentet d. 23. marts 2022.

Canada implementerede totalitære Covid-19 restriktioner, herunder de facto tvangsvaccinering af lastbilchauffører med dagligvarer, hvilket udløste en katastrofe i forsyningskæder, forsaget af regeringen.

Canadiere, der støttede de canadiske truckers blev behandlet som terrorstøtter. Bankkonti blev frosset og midler konfiskeret.

Jesper Larsen interviewer, med udgangspunkt i kritikken, Christine Anderson, om hendes motivation og mærkesager i EU-parlamentet.

I interviewet taler vi om Covid-19 håndteringen, samarbejdsklimaet og erkendelsesniveauet hos andre EU-parlamentarikere.

Vi kommer ind på EU-præsident, Ursula von der Leyens hemmelige sms’er mellem Pfizers direktør i forbindelse med forhandling af EU-vaccine kontrakter, som Danmark også er forpligtet af.

Von der Leyens mand har aktier i Pfizer.

Interviewet dækker emner som pressefrihed, og hvad man selv kan gøre for at kræve sine frihedsrettigheder på en fredelig måde.

Udsendelsen er optaget d. 5. maj 2022 på Northern Light Conference i Malmø, arrangeret af JFK21, hvor Christine Anderson var en af de programsatte talere.

Udsendelsen er tekstet på dansk.

[Her kommer linket til videoen igen: EU underminerer demokratiet]

Del artiklen her: