NewSpeek

CHOKERENDE DATA AFSLØRER PÆDOFILES ETNICITET

Del artiklen her:

Nye tal peger på, at klart flertal af pædofile sexforbrydere har ikke-vestlig baggrund.

England har i årevis været hærget af pædofile voldtægtsgrupper. En ekspert vurderer, at op mod en million britiske piger har været ofre for de brutale bander.

De seksuelle overgreb starter typisk ved, at gerningsmændene opsøger sårbare piger – ofte helt ned til 11-års alderen – foran skoler eller på sociale medier. Pigerne overøses med gaver og opmærksomhed og presses til stadig mere grænseoverskridende seksuelle handlinger, typisk med “kærestens” venner og bekendte. Næste skridt er tvungen prostitution. Nægter pigerne, trues de med, at de selv eller deres familie vil blive udsat for vold. Udover truslerne gør gerningsmændene ofte også pigerne afhængige af stoffer. Når de er påvirkede, er de lettere at forgribe sig på, og når abstinenserne sætter ind, er de lettere at lokke med lovning om flere stoffer. Volden mod pigerne har i nogle sager involveret kødøkser og baseballkøllerNogle piger er blevet voldtaget med flasker, knive eller mens deres tunge har været sømmet fast til et bord.

Den britiske journalist Tommy Robinson har været forfulgt at både myndigheder og pressen for at have peget på, at det primært er mænd med muslimsk baggrund, som står bag de uhyggeligt mange og ofte ekstreme sexforbrydelser.

En nylig analyse viser, at Robinson har ret. 63 procent af de pædofile sexforbrydere har således pakistansk baggrund. Kun 20 procent er kategoriseret som “britisk”. Det fortæller den britiske avis Telegraph & Argus.

(Data: Analyse af pædofile sexforbryderes etnicitet i England)

Læs også:

DØMT FOR AT SIGE DEN PÆDOFILE SANDHED OM ISLAM

“ALLAHU AKBAR!” FØLGER PÆDOFILE MUSLIMSKE VOLDTÆGTSBANDER BLOT KORANEN?

ALI KIDNAPPER BØRN OG SÆLGER DEM SOM SEXSLAVER I MELLEMØSTEN

HER BEGÅS 92 PROCENT AF ALLE GROVE VOLDTÆGTER AF IKKE-EUROPÆERE

RAMADAN, TID TIL FASTE, REFLEKSION – OG TERROR OG PÆDOFILI

Del artiklen her:
Exit mobile version