NewSpeek

BT: TRUMP SEJRER IGEN OG IGEN

Del artiklen her:

Dagbladet BT har gjort regnskab. Det ser godt ud for USAs præsident Donald Trump.

Europæiske medier, og slet ikke de danske, er meget for at fortælle om de mange store sejre, USAs præsident Donald Trump har hevet i land siden han blev indsat i starten af 2017.

BT, der også generelt rapporterer mere ærligt omkring indvandrerkriminalitet, har gjort en undtagelse og opremser syv store sejre for Trump:

“1. HØJESTERET: På mindre end to år har Donald Trump udnævnt to konservative højesteretsdommere, Neil Gorsuch og Brett Kavanaugh. Hermed har den amerikanske højesteret for første gang i næsten 50 år et cementeret konservativt flertal, fem mod fire. Det er en republikansk drøm, der er gået i opfyldelse.

2. NORDKOREA: Det er ikke alle, der nyder synet af Kim Jong-un og Donald Trump på samme podium. Og der var mange, der ligefrem frygtede for verdensfreden, da Donald Trump i 2017 første truede Nordkorea med ‘total destruktion’ og siden kaldte Kim Jong-un ‘Little Rocket Man’. Men resultatet er indtil videre en dialog mellem det nordkoreanske diktatur og USA, som hverken Barack Obama eller George W. Bush kunne gøre efter. Desuden har dialogen mellem Jong-un og Trump ført til historiske møder mellem Nord- og Sydkorea, og de jordiske rester af mange amerikanske soldater er blevet sendt til USA 70 år efter Koreakrigen.

3. AKTIEMARKEDET: Trods sidste uges uventede nedtur er Dow Jones-aktiemarkedet siden Trumps tiltrædelse vokset fra godt 18.000 til 26.000.

4. ARBEJDSLØSHEDEN: Ifølge amerikansk statistik har arbejdsløsheden nået det laveste punkt i godt 40 år, 3,7 procent på nationalt plan. Problemet er i dag, at mange amerikanske arbejdsgivere ikke kan finde tilstrækkelig mange ansøgere til de mange ledige job.

5. LØNNIVEAUET: Internetgiganten Amazon lovede for nylig at hæve sin mindsteløn til 15 dollar. Det er næste dobbelt så meget som mindstelønnen i flere amerikanske stater.

6. KINA: Tidligere præsidenter som George Bush og Barack Obama har set og identificeret problemet med den ulige handelsbalance mellem Kina og USA. Flere og flere ‘amerikanske’ varer bliver fremstillet i Kina og importeret til USA. Trump har gennemtrumfet skelsættende beskatninger af varer fra Kina. Resultatet af disse indgreb er stadig til dels ukendt. Men Trump’s tilhængere ser det som en sejr.

7. SKATTEREFORM: Med republikansk flertal i både Senatet og Repræsentanternes Hus fik Donald Trump og hans regering i foråret en stor skattereform vedtaget. Kritikere fastholder, at skattelettelserne primært kommer USA’s rigeste til gode. Men økonomien har ifølge konservative eksperter nydt godt af ændringerne.”

Læs også:

VIDEO: AV! FORSØGER AT STJÆLE TRUMP-SKILT TILSAT ELEKTRICITET

AMERIKANSK AKTIEINDEKS HAR SLÅET SIN EGEN REKORD 60 GANGE SIDEN TRUMP VANDT VALGET

TRUMP TRÆKKER USA UD AF FN-AFTALE OM FLYGTNINGEAFTALE

ARBEJDSLØSHED: TRUMP 7 GANGE BEDRE END LØKKE TIL INTEGRATION

AFSLØRING: HILLARY BETALTE FALSK RAPPORT OM TRUMPS RUSSISKE FORBINDELSER OG URINSEX

Del artiklen her:
Exit mobile version