NewSpeek

BLIVER VI FYLDT MED PROPAGANDA I DE STATSTRO MEDIER?

StopWorldControl
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen.  

Det amerikanske valg er løbende blevet kommenteret på NewSpeek af såvel Lars Hedegaard som Bent Jensen, hvis analyser og dokumentation peger i retning af, at det amerikanske præsidentvalg blev stjålet. 

Der bliver læst, skrevet og kommenteret over hele verden. Er der noget om snakken om et korrupt valg i USA? Prøv engang at gå ind på linket  her – med følgende intro (i vores oversættelse):

”Det skete i Italien, tilsyneladende med instrukser fra den amerikanske ambassade: 

En topjurist fra den italienske højesteret afslører, hvordan et stort forsvars-software-selskab, Leonardo SpA, stjal det amerikanske præsidentvalg ved at anvende avanceret ’military grade software’ og satellitter. Hvorfor gjorde de det?”

Læs, lyt og døm selv. 

***

Barry Cooper: “The Politics of a Pandemic Moral Panic
Og så nok et link med den sædvanlige – fristes vi til at sige – historie om, hvordan Covid-19 er blevet forvrænget og overdrevet. De politiske og sociale myndigheder har overreageret – helt ude af proportion. 

Denne gang bliver kritikken fremsat i et interview på platformen RebelNews, hvor Ezra Levant har inviteret Dr. Barry Cooper i studiet for at diskutere hans nye bog ”The Politics of a Pandemic Moral Panic. 

Del artiklen her:
Exit mobile version