BLANDEDE BOLSJER

Upstream
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen. 

Mange mennesker kontakter os med forslag til artikler og links samt med gode idéer til, hvordan vi kan gøre tingene bedre. Og en stor tak for hjælpen, der forhåbentligt har højnet niveauet. 

Der kommer også (konstruktiv) kritik af fx konceptet ’Blandede bolsjer’, hvor vi samler en række links.  Det vil være bedre, forlyder det, hvis vi i stedet giver hver link sin selvstændige ’post’. 

Med fare for at forfalde til åh-så-populær – og ucharmerende – offerretorik så er sagen den, at NewSpeek – indtil videre – bliver drevet af to ildsjæle, der imidlertid også har andet i deres liv end oplysningsvirksomhed over for borgerne. Derfor er vi nødt til med jævne mellemrum at effektivisere indsatsen og samle links i en bolsjepose. 

De kommer her.

***

Tal, tal, tal … Hvad kan vi stole på? 

Fra Upstream:

I det seneste år er vi dagligt blevet bombarderet med tal. Det kan være svært at forholde sig til, hvad der er virkelighed og hvad der er hypoteser, og derfor har vi inviteret økonomiprofessor og forsker Christian Bjørnskov og Ph.D. og forfatter Uffe Jonas til en snak om, hvordan vi kan navigere i de mange påstande ud fra en rationel og virkelighedsbaseret tilgang. Undervejs kommer vi også omkring Grundtvigs forudsigelser om ekspertvældet, politikeres moral og en lang række andre spændende perspektiver.”

God fornøjelse!

***

Fra AwakeningChannel:

Forbrydelser mod menneskeheden

***

Johnson & Johnson First to Test COVID Vaccines on Newborns, Pregnant Women

The pharmaceutical and medical device giant will test its experimental Ad26.COV2.S vaccine on infant children, including newborns, pregnant women and people with compromised immune systems.

https://childrenshealthdefense.org/defender/johnson-johnson-test-covid-vaccines-newborns/ 

Del artiklen her: