NewSpeek

BLANDEDE BOLSJER

Candy
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.     

NewSpeek lægger indlæg op tre gange om ugen og udsender nyhedsbrev ca. hver 14. dag.

BLANDEDE BOLSJER udvides, således at links, der tidligere ville have fået et selvstændigt opslag, vil være at finde her.

Vi forsøger at sætte op tematisk og har markeret særligt vigtige links med **** foran. (Du behøver ikke at være enig i valgene!)

Her er, hvad vi har samlet i denne omgang. Læs, lyt og døm selv!

Denne BLANDEDE BOLSJER bliver også det sidste (MEGET LANGE!) opslag på platformen i 2023. NewSpeek går på juleferie fra lørdag d. 23. december til tirsdag d. 2. januar, hvor der i ferien forhåbentligt vil være lidt tid til at læse og lytte til nogle af de opslag og links, der ikke blev nået i første omgang.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske vores følgere

GLÆDELIG JUL & GODT NYTÅR

***

  

***

NEW WORLD ORDER

**** Everything Is a Rich Man’s Trick – JFK to 9/11 

(En fabelagtig dokumentar, hvis du forstår engelsk. Den sætter SÅ mange brikker på plads, og til trods for mine 3½ års nedstigning i kaninhullet med daglige studier af den globalistiske mafias ondskab, så var der for mig nyt at hente. Filmen er lang, men tiden værd. Jeg er ikke sikker på oprindelig udgivelsesdato).

***

**** Flashback til Fremtidens False Flags 

***

Journalist Mona Wikøren: Jeg pushet frykt

***

***

World Economic Forum Demands $3.5….

***

Pharma Food — Biotech on Your Plate

***

The Great Taking (film)

***

David Icke In Conversation With Niclas Holmsten – Dot-Connector Videocast

***

WHO debate, UK parliament

***

G20 Announcement re Digital ID, CBDC aka Social Credit System means they’re ready to launch!

By Catherine Austin Fitts

We have collected the best short videos about CBDCs and threats to financial transaction freedom available. We have 71 (and counting) amazing shorts, interview excerpts, and a few of our favorite long videos.

(…)   FinancialTransactionFreedom #FTF #StopCBDC

More shorts: https://home.solari.com/solari-cbdc-video-shorts/           

Full Report: https://www.youtube.com/watch?v=yjMTOvuQAH0    

**** Det følgende er et citat fra Velstandspartiets nyhedsbrev (d. 13.12.23), som jeg kan anbefale at abonnere på Tilmelding til nyhedsbrev (jfk21.dk) – også selv om jeg personligt er helt færdig med partipolitik.

Flere medlemmer leverer skarpe, præcise og dokumenterede analyser, bl.a. Lene Bang, og her formand Mads Palsvig:

”OVERBLIK

Alt hvad der foregår er fake. Alt er iscenesat. Alt er for at opnå et globalt diktatur kaldet ”New World Order” eller ”The Great Reset”.

Covid19 var fake, det var den årlige influenza. Vaccinerne var fake, de er et biologisk våben. En del af en depopulations agenda. Ca 1/3 af vaccinerne var meget farlige, 1/3 lettere skadelige og 1/3 placebo eller ivermectin.

Lock down var fake, det var et socialt eksperiment for at se, hvordan de ville kunne tvinge folk til at bo i ”15 minutter byer”, som de kalder den nyeste form for Gulag eller KZ-lejr med deres motto ”Arbeit Macht Frei”.

Krigen i Ukraine er fake, mindst tre fredsaftaler var indgået mellem Ukraine og Rusland. og alle tre blev saboteret. Zelensky blev valgt af 76% af Ukrainerne, fordi han lovede fred og forsoning med Rusland. CIA lavede et kup i 2014. Victoria ”We paid USD 5 Billion for regime change” Nuland var med til den forbrydelse.

Krigen er ikke ”øst imod vest”, USA/UK imod Rusland/Kina, rige lande imod fattige lande, ej heller kristne og jøder imod muslimer. Krigen er en yderst lille, men ekstremt magtfuld elite imod hele verdens befolkning. De var ligeledes ganske få, der stod bag de kommunistiske revolutioner i USSR og Kina.

Den globale magtelite ønsker at skabe et globalt diktatur meget lig det, der var i USSR og Maos Kina med fuldstændig kontrol over alle økonomiske såvel som politiske magtmidler.

***

***

Den illegale immigration er fake, de unge mænd i militærtjeneste alder bliver fragtet over grænsen med forudbetalte kreditkort, der bliver påfyldt hver måned med penge produceret ud af den blå luft i de privatejede centralbanker.

Klimaagendaen er fake. Der er ingen klimakrise. Mere CO2 er godt for menneskeheden. Siden 2002 er på verdensplan et område på størrelse med USA blevet grønt. Fødevareproduktionen er op markant. Hvis du som Kissinger siger, ”if you control food, you control people”, så er det ikke godt, altså hvis du ønsker at kontrollere folk, at der er en overflod af føde. Folk må ikke vide at verden er helt ufatteligt rig. Og at hvis et eneste menneske sulter, så er det by design.

Den økonomiske krise er fake. Den er kreeret ved at bruge tusindvis af milliarder USD på krige og død og ødelæggelse, ved at bruge tilsvarende beløb på lockdowns og tvangsvaccineringer. Når der så kommer inflation på grund af alle de penge, der har været produceret ud af den blå luft af de privatejede centralbanker, som ikke er benyttet til produktivitet og gavn for menneskeheden, så sætter de renten op og smadrer økonomien fuldstændig.

FARER
Covid19-pandemien og forsøget på at tvinge specielt folk i Vesten til at blive vaccineret, vil blive forsøgt udspillet igen. WHO’s nye Pandemitraktat er deres plan for at opnå tvangsvaccinering af verdens befolkning Gudskelov har Estland, Slovakiet, Mexico og Filippinerne allerede sagt nej. Lad os håbe mange flere i ugerne der kommer.

Krigen i Ukraine og folkemordet i Palæstina er begge forsøg på at starte WWIII. Indtil videre har Rusland og de muslimske lande besindet sig og ikke overreageret.

Oktober 7 i Gaza er et forsøg på at provokere en WWIII. Krigens bagmænd er ligeglade, om resultatet bliver etnisk udrensning af palæstinenserne, eller om Israel skulle blive invaderet og den israelske stat ophøre. Det eneste, de ikke ønsker, er en fredelig løsning. Det vigtigste er den totale kaos, og at det leder dem nærmere deres dystopiske mål. Efter WWI hed det ”League of Nations” og efter WWII fik vi ”United Nations”. Efter WWII planlægger de ”The New World Order” eller ”The Great Reset”.

Den ulovlige immigration af hovedsageligt unge mænd fra lande, Vesten har tæppebombet i årtier og udplyndret endnu længere, vil blive forsøgt benyttet til en kommende borgerkrig mellem indvandrere og landets indfødte statsborgere. Det, der vil kunne udløse dette, er vreden i specielt den muslimske del af befolkningen over folkemordet på den palæstinensiske befolkning. Det er en reel fare, at CIA og Mossad vil lave falske flag, ligesom de gjorde med mordet på to svenske fodboldfans i Belgien for en måneds tid siden. Hvis du ikke tror, at CIA og Mossad kunne finde på det, så undersøg Operation Gladio og Operation Northwoods. Magteliten ønsker borgerkrig og kaos, for at de kan få en Patriot Act 2.0 og fuldstændig fjerne de sidste grundlovssikrede rettigheder: Ytringsfriheden, bevægelsesfriheden og i USA retten til at bære våben.

Med klimaagendaen forsøger magteliten at få dig til at acceptere grønne afgifter, CO2 skatter, at stoppe med at varme din bolig, stoppe med at køre bil og spise kød. De synes, du skal spise insekter i stedet og bo i ”15 minutters byer”. Totalt overvåget.

Men fremfor alt må du ikke forstå, at verden er helt ufatteligt rig, og der er nok til alle. De eneste klimaproblemer, vi har, er skabt af netop magtelitens forureninger og naturkatastrofer fremprovokeret af HAARP installationerne, tog-”Ulykker” fyldt til randen med kemisk affald, som ”tilfældigvis” altid ryger af sporet på et naturskønt område oven på en flod, aldrig på en åben mark, hvor det er let at rydde op, påsatte skovbrande, hvor kun bygninger og biler brænder, men træer er intakte, brande og eksplosioner i store fødevarefabrikker, forureningen af Europas bedste landbrugsjord i Ukraine med uranium depleted bullets og braklægningen af god landbrugsjord i Holland og andre steder.

The Great Taking – The Movie og bogen The Great Taking skrevet af min ven tidligere investment banker og hedgefond manager David Webb beskriver, hvorledes den øverste bank-mafia gradvist har ændret loven, således at de ved den næste bankkrise kan tage alle værdier. Ikke kun bankindskud, som nu er klassificeret som et usikret lån til pengeinstituttet, som de eksempelvis tog fra indskyderne på Cypern i 2008 i en såkaldt ”bail-in”. Men også værdipapirdepoter med aktier og obligationer og investeringsbeviser vil fremover ikke været beskyttet, men derimod ”lovligt” indgå som aktiver til at dække bankens tab. Så er det bare at kreere store nok tab i banksektoren, så ejer magteliten det hele. Og eftersom vi har haft en rente tæt på nul i mange år og pludselig har renten over 5% i mange lande, så er tabene nu så store og bankerne så insolvente, at det bare er et spørgsmål om, at Federal Reserve eller andre ”trykker på knappen”. Og hvis de gør det, så mister du alt. Og deres løfte om, at ”you will own nothing” blive gennemført.

Jeg har tidligere skrevet om, at det er uklart, hvem der står bag forsøget på at ødelægge livet på jorden, ødelægge vores kultur, vores fredelige sameksistens, naturen, vores sundhed, såvel fysiske som mentale tilstand og skabe et diktatur a la George Orwell med en støvle der står på dit hoved. Men det er klart, at lederne i Vesten umuligt med 100% sikkerhed hver eneste gang, de træffer en beslutning, skader befolkningen, uden at det er tiltænkt. Det er statistisk set umuligt, og specielt når de fejl, de laver, er så indlysende store for de fleste af os med det samme, og for dem selv kort tid efter, uden at de på nogen måde forsøger at rette op på en eneste “fejl”. Medierne, domstolene, politikerne, uddannelsessystemet og centraladministrationen arbejder alle sammen imod befolkningen og i alle lande i Vesten.

Mit bedste kvalificerede gæt er, at det en konspiration.

En konspiration om at overtage magten og lave ikke kun Kina eller Sovjetunionen til et dystopisk kommunistisk bolshevistisk helvede, men hele globen.

Jeg har skrevet om det tidligere og refereret til førstehånds-vidnerne Anatolij Golytsin og Yuri Bezmenov, som begge forklarede, hvordan toppen af magtapparatet i Sovjet og Maos Kina kom til den konklusion, at de ikke kunne besejre Vesten åbenlyst ved at støtte kommunistiske partier i Vesten. De var nødt til at arbejde på at nedbryde vores kultur, vores kønsroller, børn og unges respekt for deres forældre, vores tilknytning til tro, traditioner og religion, og i stedet arbejde på at øge materialisme, egoisme og nihilisme.

Man må sige, at det er lykkedes godt for dem.

De kræfter, grupperinger og familier der arbejder for ovenstående, også kaldet “The Woke Agenda”, er præcis de samme grupper og familier der stod bag begge revolutioner i Kina og Rusland. Hvor de befinder sig geografisk, ved jeg af gode grunde ikke, men det er ikke øst imod vest, det er denne lille ikke folkevalgte magtelite, som fører krig imod hele verdens befolkning.

***

Official Launch of the European Citizens’ Initiative 

***

“Four Died Trying”: John F. Kennedy, Malcolm X, Martin Luther King, Robert F. Kennedy: A Powerful, Riveting, and Masterful Documentary Series Begins

***

Illustration fra Våben dræber Ikke – regeringer og mennesker gør

***

Snart slipper du for at stå i kø….     

***

’VACCINER’   

SUMMER OF DIED SUDDENLY – NURSES collapsing with Cardiac arrest….

***

Sygeplejerske: Forbrydelser mod menneskeheden

***

A Star Witness of the Criminal Pandemic Response

***

Italian Health Minister Under Investigation for Murder for Concealing COVID-19 Vaccine Deaths. – The Expose (expose-news.com)

“Han vidste, at skuddene dræbte folk og gav ordre til lokale sundhedsmyndigheder om at skjule dødsfald og alvorlige bivirkninger.”

Den tidligere italienske sundhedsminister Roberto Speranza er under efterforskning for drab, efter at e-mails afslører, at han lige fra starten af vaccinationerne vidste, at skuddene dræbte mennesker og gav ordrer til lokale sundhedsmyndigheder om at skjule dødsfald og alvorlige bivirkninger for at forsikre italienske borgere om deres sikkerhed og ikke bringe vaccinationskampagnen i fare.”     (PC-oversat)

***

***

Professor Stefan Homburg schools German Bundestag on government failures and human rights abuses in response to covid – The Expose (expose-news.com)

The second Corona Symposium took place in the Bundestag, the German Parliament over the weekend of 11/12 November.

I videoen nedenfor giver Ivor Cummins en introduktion til professor Homburgs tale.

SMOKING GUN: German Professor in the German Parliament Explains All!  

SMOKING GUN: German Professor in the German Parliament Explains All! (youtube.com)   

***

German public broadcaster airs report on vaccines “contaminated” with DNA on prime-time TV – The Expose (expose-news.com)  

***

Andrew Bridgen – This fits with the NZ Gov data leaked by the whistleblower

***

MAJOR PERSONALITY CHANGES Stemming From Vaccine-Induced Neurological Damage – Experts 

***   

Paul Schreyer: Pandemic simulation games – Preparation for a new era? 

Med denne kommentar af Mike Yeadon:

“REWIND: ESSENTIAL VIDEO

(…) If you have not yet seen Paul Schreyer’s excellent documentary, you’ll find it a very good use of 90 minutes or so.

It was a seminal piece for me, helping me join many dots which, until I saw his film, I had no structure on which to hang the resulting conclusions. I drew my main deduction, that this was a global coup, from the sequence of lockdowns all over the world. Nothing else would fit to a rationale to half shutter the global economy unless the owners of assets & money had given it the nod. Why would they agree to it, since they had gross control, at least at the population level, if not to gain control at the individual level? And for what purpose would they require that if not to kill them?

I knew that it was mad to shut the world for a respiratory virus representing no great danger to most people, as that was then the narrative. We subsequently learned there never was any kind of public health emergency.

I further knew with certainty that a novel vaccine was the last thing you’d do in these circumstances, because the minimum time required to bring one to market was a chunky multiple of the longest lasting claimed pandemic in history. Therefore, they haven’t done that. Instead, they designed molecules with several, in-built mechanisms of toxicity, which we wrote about in public letters before any obtained their fictitious emergency use authorizations.

I predict that these digital IDs will be made mandatory. Now, you do not need a digital ID to lead your lives. The evidence for that is your life to date. No, THEY, those I call the perpetrators, need you to have a digital ID, in order to control EVERYTHING you subsequently do.

(…)

A person asked, what if people refuse to use the digital ID that MEP Rob Roos told us about yesterday? Here is my latest thinking, which I’ve been saying literally for years.

I predict you’ll be required to present your digital ID ahead of EVERY transaction, be that a purchase or a movement (entry to / exit from a regulated facility, and over time, almost everywhere will be regulated).

Furthermore, I predict that continuing validity of your digital ID will hinge on a number of things, notably whether you’re up-to-date with WHO-recommended “vaccinations” (which is why they’re installing the pandemic treaty, so governments can say “It’s not us, it’s the WHO & we’re legally required to ensure you comply”.

Unfortunately, the “vaccines” will be mRNA based, which is why factories manufacturing billions of doses are going up all around the world and why our governments have pre-purchased sufficient to inject every citizen a further ten times.”

***

This Man Was Going to be Murdered by a Covid-Tyrannical-“Hospital”

***

ISRAEL-PALÆSTINA

Ekstra Bladet: Danmark under angreb fra Israel

***

Craig Murray: Murder

***

****Ilan Pappé on the myths about Israel

***

Nok et klip fra Velstandspartiets nyhedsbrev med Mads Palsvig som forfatter. Jeg har tilladt mig at indsætte afsnit og kommaer og rettet slåfejl:

”I dette afsnit vil jeg dokumentere at Hamas-angrebet enten var et falsk flag a la Pearl Harbour og Lusitania, hvor USA og Israel havde forhåndsviden om, at det ville ske, eller et falsk flag a la Operation Gladio og Operation Northwoods, hvor USA og Israel ikke alene vidste, at det ville ske, men havde agenter involveret i selve operationen.

Hvilke af de to typer falsk flag, der var tale om, ved jeg ikke med sikkerhed.

Men hvad ved vi med sikkerhed:

  1. Grænsen til Gaza er den bedst beskyttede i verden. Men den 7. oktober kunne flere hundrede Hamas soldater/”terrorister”/”frihedskæmpere” – alt efter, hvordan man ser på dem, trænge ind over grænsen hele 15 steder uden at blive stoppet.
  2. I seks timer ringede israelere, der blev overfaldet af Hamas og taget som gidsler, forgæves til myndighederne, som intet foretog sig.
  3. Derpå benyttede Israel Hannibal Direktivet og skød på alt, der bevægede sig. Det er således klart, at Hamas forsøgte at tage gidsler og skød soldater, der er ingen konkrete beviser på, at de slog civile ihjel, derimod er der talrige vidneudsagn også fra israelske soldater, der selv eksekverede ordrerne, og fra israelske aviser, der citerer deres kilder, at Hannibal Direktivet blev implementeret.
    Således blev de boliger i kibbutzer, hvor Hamas havde taget gidsler, jævnet med jorden, den militærbase i Gaza, som Hamas havde indtaget, blev jævnet med jorden, ligeledes en politistation og alle de biler, som blev benyttet af blandt andre unge mennesker, der flygtede fra en musikfestival i ørkenen, skudt ned af israelske militærhelikoptere, det kan man også se fra alle billederne med smeltede biler. Alle disse påstande vil blive grundigt bevist nedenfor.
  4. Medieløgnene, Israel kom med, vil blive gennemgået, og det vil blive belyst nedenfor, at de var løgne.
  5. Vi vil komme ind på Israels støtte til Hamas siden starten af Hamas.
  6. Oktober 7 blev benyttet som undskyldning til at begå de største forbrydelser imod menneskeheden i hvert fald siden 2. verdenskrig.

[I selve nyhedsbrevet er alle kilder / dokumentation placeret efter teksten]

(…)

Disclaimer:

Anyone calling me an “anti-semite” for being against Israel committing a war crime, will be reported to Twitter, I will take a screen shot and retain the right to sue said person for defamation and libel and a compensation not less than USD 100.000 in court, if the person is working for the Israeli Government or any zionist organisation, not less than USD 10.000.000.

Calling someone an “anti semite” is a serious allegation with the connotation that the person wants all Jews to be killed, including women and children in gas chambers. Being against war crimes does not equal being an “anti semite” and does not mean that the person wishes any one dead, quite the opposite actually.  On a general note calling me an “anti semite” for being against killing a semite child every 9 minute is bizarre. Palestinians are semites.  While most Jews actually are not a semite people, the Askenazi Jews are not semites, read Arthur Koestlers “The 13th Tribe”.  By the way Koestler is Jewish himself.” (citat Mads Palsvig slut) 

***

DØD OG UDSLETTELSE I GAZA

Af JOHN J. MEARSHEIMER

Mearsheimer er R. Wendell Harrison Distinguished Service Professor of Political Science ved University of Chicago, hvor han har undervist siden 1982.

Foto: Chatham House, Royal Institute of International Affairs

12. DEC. 2023

..

Oversat af Ole Gerstrøm (Oversætterens anmærkning: ISRAEL BEGÅR FOLKEMORD)

..

Jeg tror ikke, at noget af det, jeg siger om det, der sker i Gaza, vil påvirke israelsk eller amerikansk politik i den konflikt. Men jeg vil gerne have ført til protokols, så historikere, når de ser tilbage på denne moralske katastrofe, vil se, at nogle amerikanere var på den rigtige side af historien.

..

Det, Israel gør i Gaza mod den palæstinensiske civilbefolkning – med støtte fra Biden-administrationen – ER EN FORBRYDELSE MOD MENNESKEHEDEN, som ikke tjener noget meningsfuldt militært formål. Som J-Street, en vigtig organisation i Israel-lobbyen, udtrykker det: “OMFANGET AF DEN HUMANITÆRE KATASTROFE OG DE CIVILE TAB, DER UDFOLDER SIG, ER NÆSTEN UBEGRIBELIGT.”[1]

..

Lad mig uddybe.

For det første massakrerer Israel bevidst et stort antal civile, hvoraf omkring 70 procent er børn og kvinder. Påstanden om, at Israel går langt for at minimere civile tab, modsiges af udtalelser fra højtstående israelske embedsmænd. For eksempel sagde IDF’s talsmand den 10. oktober 2023, at “vægten er på skader og ikke på nøjagtighed.” (IDF står for Israel Defence Forces) Samme dag meddelte forsvarsminister Yoav Gallant: “Jeg har sænket alle begrænsningerne – vi vil dræbe alle, vi kæmper imod; Vi vil bruge alle midler.«[2]

..

Desuden fremgår det klart af resultaterne af bombekampagnen, at Israel vilkårligt dræber civile. To detaljerede undersøgelser af IDF’s bombekampagne – begge offentliggjort i israelske medier – forklarer i detaljer, hvordan Israel myrder et stort antal civile. Det er værd at citere titlerne på de to stykker, som kortfattet viser, hvad de hver især har at sige:

“‘EN MASSEMORDFABRIK’: INDE I ISRAELS KALKULEREDE BOMBNING AF GAZA”[3]

“Den israelske hær har droppet tilbageholdenheden i Gaza, og dataene viser hidtil uset dødelighed.” [4]

..

På samme måde offentliggjorde New York Times en artikel i slutningen af november 2023 med titlen: “GAZA CIVILE, UNDER ISRAELSK SPÆRREILD, BLIVER DRÆBT I HISTORISK TEMPO.” [5] Det er således næppe overraskende, at FN’s generalsekretær, Antonio Guterres, sagde, at “Vi er vidne til ET DRAB PÅ CIVILE, DER ER UDEN SIDESTYKKE OG UDEN FORTILFÆLDE I NOGEN KONFLIKT siden” hans udnævnelse i januar 2017. [6]

..

For det andet udsulter Israel bevidst den desperate palæstinensiske befolkning ved i høj grad at begrænse mængden af mad, brændstof, madlavningsgas, medicin og vand, der kan bringes ind i Gaza. DESUDEN ER LÆGEHJÆLP EKSTREMT SVÆRT AT FÅ FOR EN BEFOLKNING, DER NU OMFATTER CA. 50.000 SÅREDE CIVILE. Ikke alene har Israel i høj grad begrænset forsyningen af brændstof til Gaza, som hospitalerne har brug for at fungere, men man HAR MÅLRETTET HOSPITALER, AMBULANCER OG FØRSTEHJÆLPSSTATIONER.

..

Forsvarsminister Gallants kommentar den 9. oktober indfanger israelsk politik: “JEG HAR BEORDRET EN FULDSTÆNDIG BELEJRING AF GAZASTRIBEN. DER VIL IKKE VÆRE ELEKTRICITET, INGEN MAD, INTET BRÆNDSTOF, ALT ER LUKKET. VI BEKÆMPER MENNESKEDYR, OG VI HANDLER DEREFTER.” [7] Israel er blevet tvunget til at tillade minimale forsyninger til Gaza, men mængderne er så små, at en højtstående FN-embedsmand rapporterer, at “halvdelen af Gazas befolkning sulter.” Han fortsætter med at rapportere, at “NI UD AF 10 FAMILIER I NOGLE OMRÅDER TILBRINGER ‘EN HEL DAG OG NAT UDEN MAD OVERHOVEDET’.” [8]

..

For det tredje taler israelske ledere chokerende om palæstinenserne, og hvad de gerne vil gøre i Gaza, især når man tænker på, at nogle af disse ledere også uophørligt taler om Holocausts rædsler. Faktisk har deres retorik fået OMAR BARTOV, EN FREMTRÆDENDE ISRAELSKFØDT FORSKER I HOLOCAUST, TIL AT KONKLUDERE, AT ISRAEL HAR FOLKEMORDERISKE HENSIGTER. [9] Andre forskere i Holocaust og folkedrabsstudier har givet en lignende advarsel. [10]

..

For at være mere specifik, er det almindeligt, at israelske ledere omtaler palæstinenserne som “menneskedyr”, og “forfærdelige umenneskelige dyr.” [11] Og som den israelske præsident Isaac Herzog gør det klart, henviser disse ledere til alle palæstinensere, ikke kun Hamas: Med hans ord: “Det er en hel nation derude, der er ansvarlig.” [12] Det er ikke overraskende, som New York Times rapporterer, at det er en del af den normale israelske diskurs at opfordre til, at Gaza bliver “jævnet med jorden”, “slettet” eller “ødelagt.” [13] En pensioneret IDF-general, der proklamerede, at “Gaza vil blive et sted, hvor intet menneske kan eksistere,” argumenterer også for, at “ALVORLIGE EPIDEMIER I DEN SYDLIGE DEL AF GAZASTRIBEN VIL BRINGE SEJREN NÆRMERE.” [14] En minister i den israelske regering går endnu længere, foreslog at droppe et ATOMVÅBEN over Gaza. [15] DISSE UDTALELSER FREMSÆTTES IKKE AF ISOLEREDE EKSTREMISTER, MEN AF HØJTSTÅENDE MEDLEMMER AF ISRAELS REGERING.

Selvfølgelig tales der også meget om etnisk udrensning af Gaza (og Vestbredden), hvilket i realiteten skaber endnu en Nakba.[16] For at citere Israels landbrugsminister: “Vi ruller nu Gaza Nakba ud.”[17] Måske er det mest chokerende bevis på de dybder, som det israelske samfund er sunket ned i, en video af meget små børn, der synger en bloddryppende sang, der fejrer Israels ødelæggelse af Gaza: “INDEN FOR ET ÅR VIL VI UDSLETTE ALLE, OG SÅ VIL VI VENDE TILBAGE FOR AT PLØJE VORES MARKER.”[18]

..

For det fjerde dræber, sårer og sulter Israel ikke blot et stort antal palæstinensere, det ødelægger også systematisk deres hjem såvel som kritisk infrastruktur – herunder moskeer, skoler, kulturarvssteder, biblioteker, centrale regeringsbygninger OG HOSPITALER.[19] Pr. 1. december 2023 HAVDE IDF BESKADIGET ELLER ØDELAGT NÆSTEN 100.000 BYGNINGER, HERUNDER HELE KVARTERER, DER ER BLEVET REDUCERET TIL MURBROKKER.[20] Som følge heraf er FORBLØFFENDE 90 PROCENT AF GAZAS 2,3 MILLIONER PALÆSTINENSERE BLEVET FORDREVET FRA DERES HJEM.[21] Desuden gør Israel en samordnet indsats for at ødelægge Gazas kulturarv; som NPR rapporterer, “mere end 100 Gaza-kulturarvsteder er blevet beskadiget eller ødelagt af israelske angreb.”[22]

..

For det femte terroriserer og dræber Israel ikke blot palæstinensere, det ydmyger også offentligt mange af deres mænd, som er blevet arresteret af IDF i rutinemæssige ransagninger. ISRAELSKE SOLDATER KLÆDER DEM AF TIL DERES UNDERTØJ, GIVER DEM BIND FOR ØJNENE OG UDSTILLER DEM OFFENTLIGT I DERES NABOLAG – SÆTTER DEM FOR EKSEMPEL NED I STORE GRUPPER MIDT PÅ GADEN ELLER PARADERER DEM GENNEM GADERNE – FØR DE KØRER DEM VÆK I LASTBILER TIL INTERNERINGSLEJRE. I de fleste tilfælde løslades de tilbageholdte derefter, da de ikke er Hamas-krigere.[23]

..

For det sjette, selvom israelerne begår slagteri, kunne de ikke gøre det uden Biden-administrationens støtte. Ikke alene var USA det eneste land, der stemte imod en nylig resolution fra FN’s Sikkerhedsråd, der krævede en øjeblikkelig våbenhvile i Gaza, men det har også forsynet Israel med de våben, der er nødvendige for at føre denne massakre.[24] SOM EN ISRAELSK GENERAL (YITZHAK BRICK) FOR NYLIG GJORDE DET KLART: “ALLE VORES MISSILER, AMMUNITIONEN, DE PRÆCISIONSSTYREDE BOMBER, ALLE FLY OG BOMBER, DET ER ALT SAMMEN FRA USA. I DET ØJEBLIK DE SLUKKER FOR HANEN, KAN DU IKKE FORTSÆTTE MED AT KÆMPE. DU HAR INGEN KAPACITET…. ALLE FORSTÅR, AT VI IKKE KAN UDKÆMPE DENNE KRIG UDEN USA. Punktum.”[25] Bemærkelsesværdigt nok har Biden-administrationen forsøgt at fremskynde afsendelsen af yderligere ammunition til Israel ved at omgå de normale procedurer i våbeneksportkontrolloven.[26]

..

For det syvende, mens det meste af fokus nu er på Gaza, er det vigtigt ikke at glemme, hvad der samtidig foregår på Vestbredden. ISRAELSKE BOSÆTTERE, DER ARBEJDER TÆT SAMMEN MED IDF, FORTSÆTTER MED AT DRÆBE USKYLDIGE PALÆSTINENSERE OG STJÆLE DERES LAND. I en fremragende artikel i New York Review of Books, der beskriver disse rædsler, fortæller David Shulman om en samtale, han havde med en bosætter, som klart afspejler den moralske dimension af israelsk adfærd over for palæstinenserne. “DET, VI GØR MOD DISSE MENNESKER, ER FAKTISK UMENNESKELIGT,” INDRØMMER BOSÆTTEREN FRIT, “MEN HVIS DU TÆNKER KLART OVER DET, FØLGER DET HELE UUNDGÅELIGT AF DET FAKTUM, AT GUD LOVEDE DETTE LAND TIL JØDERNE OG KUN TIL DEM.”[27] Sammen med sit angreb på Gaza har den israelske regering markant øget antallet af vilkårlige anholdelser på Vestbredden. Ifølge Amnesty International er der BETYDELIGE BEVISER FOR, AT DISSE FANGER ER BLEVET TORTURERET og udsat for nedværdigende behandling.[28]

..

Mens jeg ser denne katastrofe for palæstinenserne udfolde sig, står jeg tilbage med et enkelt spørgsmål til Israels ledere, deres amerikanske forsvarere og Biden-administrationen: Har I ingen anstændighed?

https://mearsheimer.substack.com/…/death-and…

***

***

Ron Unz Discusses the Imaginary World Constructed by the Whore Media mm. – på Paul Craig Roberts’ hjemmeside

***

The Unz Review  (en-alternativ-til-MSM-række af artikler)

***

The Remarkable Historiography of David Irving

**** David Irving – The Faking of Adolf Hitler for History

***

***

DIVERSE 

KISSINGER, ME, AND THE LIES OF THE MASTER

***

‘Læg verden bag jer’ på Netfix

***

How Mark Zuckerberg is turning an idyllic corner of Hawaii into a Bond villain compound where his family can see out the apocalypse

***

lsa Widding möter Forssmed, Busch, Ankarberg och Svantesson i riksdagen   (hør de første 10 minutter) 

***

PÅ POSITIV-SIDEN 

VEJEN HJEM – AT VANDRE I FRED I EN UFREDELIG VERDEN

Her er linket til bogen.

***   

Sandhedssøgeren Mike Yeadon bliver ved og ved og ved…

FDA Fails to Address DNA Adulteration Concerns

FDA’s Dr. Peter Marks resorts to gaslighting instead of facts in his response to Florida Surgeon General Inquiry

rwmalonemd.substack.com

https://rwmalonemd.substack.com/p/fda-fails-to-address-dna-adulteration/comments

I am going to do this only once. I don’t like criticising others in the fight. But I’m criticising Dr Robert Malone.

You decide if that’s warranted or not.

I decided on day 1 of realising there were people speaking out who aren’t on our side that I’ve more than enough on my plate to waste energy attacking others. And I’ve stuck to it. Who am I to judge others motives? “Let he who is free of sin cast the first stone” & all that.

But we’re in a very dangerous position. You will know from my many interviews and posts that, having worked for decades in no “rational drug design” within big pharma and from my initial training in mechanistic toxicology that it is quite obvious that the materials falsely called vaccines are designed intentionally to cause harm. Dr Malone has not questioned me on that, and while I’m well aware of my much lower position on the pecking order of publicity than Robert, I believe my allegations are so striking that he must be aware of them. I’d welcome a chance to discuss this with him.

My specific concern right now is that Dr Malone is berating FDA about absent oversight of quality control and safety of these products. Many people may find it odd that I’m disturbed by this line of public argumentation.

But the basis of that concern is that *THESE ARE NOT LEGALLY CLASSIFIED AS PHARMACEUTICAL PRODUCTS AND ARE NOT REGULATED BY FDA.

There’s no doubt about it.

https://sashalatypova.substack.com/p/summary-of-everything-and-quick-links

Therefore, all this posturing about failings of FDA is theatre. They’re not in charge.

Anyone claiming to be for the people against the monsters, for that’s what they are, who continues the fiction that there’s been a pandemic, fails to acknowledge that ALL the “measures” from lockdowns to “vaccines” are without merit, is at this stage a crook.

Right, onwards.

Don’t believe. Resist. Get as ready as you can. Speak out.

Mike Yeadon

Ps: thank you to the follower here who did as I had asked and posted a comment below Dr Malone’s latest article (I couldn’t as only paying subscribers can). I didn’t get a good reception.”

***

***

“Fields of Defiance: German Farmers’ Revolt Against Globalist Economic Pressures”

***

***

Del artiklen her:
Exit mobile version