BLACK LIVES MATTER ER EN TERRORORGANISATION

blm
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Sommeren 2020 overså jeg denne artikel i Den Korte Avis om organisationen Black Lives Matter. Den marxistiske bevægelse fik uhyre meget omtale i de statsstøttede medier, men en række mindre humanistiske aspekter kom aldrig for dagens lys. 

Så meget desto mere grund er der til at slå et slag for Søren Kerns artikel, der giver et grundigt indblik i terrorbevægelsens ideologi. Her et citat fra artiklen: 

”BLM’s verdenssyn er baseret på en blanding af venstreekstreme teorier, herunder kritisk raceteori og intersektionel teori. Kritisk raceteori hævder, at racisme er systemisk, baseret på et system af hvidt overherredømme og derfor et permanent træk ved den amerikanske hverdag. Intersektionel teori postulerer, at folk tit er dårligt stillede på grund af flere kilder til undertrykkelse: deres race, klasse, kønsidentitet, seksuel orientering, religion og andre identitetsmarkører.”

***

Du får også lige et læserbrev fra EkstraBladet – bragt mens sommerdebatten kørte. Teksten rummer to links med navne, som jeg varmt kan anbefale dig at stifte nærmere bekendtskab med – hvis du da ikke allerede for længst har gjort det.  

Alle liv betyder noget

Af Lone Nørgaard

De statsstøttede medier med DR-P1 i spidsen tæppebomber med ’Black Lives Matter’ i forlængelse af det ulykkelige George Floyd-drab. Ja, selvfølgelig. Ligesom ’White Lives Matter’, ”Yellow Lives Matter” osv. osv. 

Hovedforklaringen på, at så mange sorte klarer sig skidt i det amerikanske samfund er ikke systemisk racisme og diskrimination, som mainstreammedierne ynder at kolportere. Journalister kender tydeligvis ikke navnet på SORTE analytikere som Thomas Sowell og Larry Elder, der har anderledes fat i realiteterne fremfor de vanvittige identitets-ideologier. 

Hovedårsagen til, at så mange sorte klarer sig dårligt i uddannelsessystemet og bliver kriminelle er fraværende fædre og smadrede kernefamilier. Samt et velfærdssystem, der sikrer enlige mødre og fremmer offertænkning frem for målrettethed, behovsudskydelse, disciplin og arbejdsomhed.  Til eftertanke: Sorte står bag 40% af alle drab på politibetjente. De udgør 13% af befolkningen. Og der er mange flere af den slags tal, der går stik imod de politisk korrekte, men altså falske forklaringer. 

Del artiklen her: