Af Lone Nørgaard.
Som mange vil vide, er Berlingske gået bag af dansen som en borgerlig avis, der også forsvarer konservative og nationale værdier.
Ikke spor underligt, eftersom Berlingske Media er ejet af den belgiske mediekoncern DPG Media og har en af de dominerende globalister som bestyrelsesformand, nemlig Connie Hedegaard.
Så var det en aprilsnar, at avisen d. 1. april bragte et meget statskritisk interview med Bjarne Reuter under overskriften: ”Med loven i den ene hånd og en kanyle i den anden har regeringen skabt et formynderi med statsministeren som coronaens ukronede dronning”.
Og nej, det var det så heldigvis ikke, for:
”Forfatteren Bjarne Reuter har fået en statslig overdosis og et tunnelsyn, som skræmmer ham. Hans seneste [børne]bog (…) er en kommentar til coronakrisen. Bogen brugte han som en kattelem, klar over, at han måtte ud af det stramme greb, han var blevet sat i af myndigheder og politikere.
(…)
”Når de elektroniske medier i en blanding af dovenskab og fantasiløshed har beriget os med en lind strøm af ligegyldige pressemøder, afløst af virologer og professorer linet op på byens gadehjørner, hvor de fortæller os alt det, vi har hørt til hudløshed, og som har til formål at gøre os nemmere at kontrollere, kan jeg godt miste troen.”
Tankevækkende ord her i foråret, hvor de fleste tilsyneladende regner med, at vi kommer tilbage til ’det normale’, når samtlige borgere fra 0-99 har fået deres 2 stik.
Det aktuelle dilemma kan vel koges ned til, om man har tillid til de statslige myndigheder eller ej? Hvor man står, afhænger af mindst tre faktorer: 1. Hvor lang tid bruges dagligt på at sætte sig ind i tingene? 2. I hvilke medier hentes informationerne? 3. Bliver (postuleret) tryghed prioriteret over frihed?
[Interviewet med Bjarne Reuter er bag betalingsmur og kan findes her]