BILDERBERGGRUPPEN – DE SKJULTE KRÆFTER

ClubBilderberg
Del artiklen her:

Af Bitten-Kirsti Nielsen.

På nettet findes denne særdeles interessante video Bilderberggruppen – den hemmelige skyggeregering – og med danske undertekster.

Videoen gennemgår denne mafiøse klubs historie fra de første sammenslutninger som bl. a. Round Table, Council on Foreign Relations, Trilateral Commission, Romklubben, EU, WEF og FN med WHO som direkte led til regeringerne. Disse har intet at skulle have sagt over deres egne lande, men får en pæn skilling for at sælge deres sagesløse befolkninger. De er bydrenge for mafia-bosserne m/k.

Historien er lang og spækket med “store navne”. Men hvem tror på, at den hollandske kongefamilie og den spanske dronning kunne være blandt de første i Bilderberg-sammenslutningen? Havde de ikke et land at passe? Et land, som betalte dem svimlende summer for at gøre … ja gøre hvad?

Værd at bemærke er, at denne mafia forudser nødvendigheden af en omfattende krig for at kunne indsætte den verdensregering, der er målet for det, der førte til Bilderberggruppen. Dens projekt synes nu at være på plads og klart til at sætte ind.

Den fremprovokerede konflikt i Ukraine
Her kommer den fremprovokerede konflikt i Ukraine som sendt fra himlen. Der er bare det – set udefra i hvert fald – at krigen ikke rigtigt udvikler sig og bliver til noget større og mere vidtrækkende. For læser man bag om hovedstrømsfremstillingerne, sker der jo ikke meget mere, end at det ene forsøg efter det andet fra Zelenskys (læs: Biden og Natos) side konsekvent bliver fejet væk med den store kost af russerne, ligeså snart de når en “rød linje”. Så må de begynde forfra. Det kan næppe blive ved, og vi europæere kan frygte det værste, hvilket meget vel kan blive et atomsmadret Europa.

På brokkerne af det, vil New World Order rejse deres verdensregering. Men ærligt talt … at herske over murbrokker og brændte lig kan selv den største tumpe se ikke giver mening.

Jeg tror, det bliver mere end svært at få inddraget BRICS-landene i projektet, om de så sender Macron i pendulfart på charmeoffensiv. BRICS har travlt med at realisere deres nye ideer.

Hvad angår europæerne, så synes de at have glemt deres rødder og sluppet forbindelsen til deres jord, mens åndsliv hører en anden tid til.

For længe siden hørte jeg i en frokostpause følgende slutkommentar fra en kollega ifm. et EU-anliggende, som blev diskuteret ved bordet: “Når bare jeg kan få det, jeg skal bruge i Brugsen, er jeg ligeglad.”

Forstå det, hvem der kan…

——————–

https://reseauinternational.net/groupe-bilderberg-le-gouvernement-secret-de-lombre/

Del artiklen her: