BIDENS BETINGELSESLØSE KAPITULATION

Joe Biden
Del artiklen her:

Af Bent Jensen. 

”America is back!” proklamerede Joe Biden da han var blevet indsat i Det Hvide Hus efter et valg med mange og mærkelige uregelmæssigheder. De sidste dage har for hele verden demonstreret, hvilken katastrofe Joe Biden & Kamala Harris er for USA og dem, der tror på Biden som den store, erfarne statsmand.

Biden, der holdt fri i Camp David under den æreløse og klovneagtige indsats i Kabul, har erklæret, at han står stærkt bag sin beslutning om tilbagetrækningen – dvs. han erklærede støtte til sig selv! Hvis noget ikke var gået efter planen, var det Trumps skyld. Biden har også løjet om, hvad efterretningstjenesterne havde meddelt ham om situationen i Afghanistan.

Islamisterne i Teheran og Gaza jubler 

Islamisterne i Teheran og Gaza jubler over USA´s militære ydmygelse, mens Biden forhandler med det iranske regime om at få den for præstestyret gunstige atomaftale fra 2015 på plads, som Trump opsagde. Hans vicepræsident Kamala Harris har gjort sig usynlig. Hun har ansvaret for at forhindre illegale indvandrere i at komme ind i USA. De har i månedsvis strømmet og strømmer fortsat over grænsen til Mexico i hidtil usete mængder.

Bidens hovedrådgiver fantasten Mark Milley

Bidens totale kapitulation i Afghanistan skyldes i sidste instans det forfald over en bred front, der kendetegner Amerika, og som er ved at ødelægge landet. USA´s øverste general og Bidens hovedrådgiver i militære anliggender er fantasten Mark Milley. Han mener og har offentligt erklæret, at den største trussel mod Amerika er hvide amerikaneres racisme. Disse ”racister” udgør ”den indre fjende”, som nådesløst skal nedkæmpes. 

For kort tid siden erklærede han om den militære situation i Afghanistan, at det gik fint, for det var ”det afghanske folk”, dvs. regeringsstyrkerne, som kontrollerede gaderne. Det er denne katastrofe af en general, der har haft ansvaret for at træne og bevæbne de afghanske regeringsstyrker, der har vist sig at være værdiløse. Militært udstyr for milliarder er nu i Talibans besiddelse.

Hør, hvor vi gungrer!

I en normal stat ville de ansvarlige for en lignende militær og udenrigspolitisk katastrofe blive afsat og retsforfulgt. Det vil ikke ske i USA, hvor Det demokratiske Parti beskytter Biden og hans general. På den baggrund er det komisk at se de danske ministre Bramsnæs og Kofod presse læberne sammen for at demonstrere beslutsom handlekraft, mens de forkynder, at Danmark skal gå forrest i en international undersøgelse om, hvorfor det gik så galt, som det gjorde med Afghanistan-eventyret. 

Det er som musene, der siger til elefanten: Hør, hvor vi gungrer!

Del artiklen her: