NewSpeek

B.A. #148: FRIHEDSBREVET ER IKKE SÅ FRIT, OG WHO ER IKKE SÅ SUNDT

Frihedsbrevet
Del artiklen her:

Af Peer Brændgaard.

Frihedsbrevet har udgivet nogle fine artikler. De har bl.a. afsløret, at børnelæge Jens-Christian Holm er i lommen på Novo Nordisk, og at han ikke informerer om, at han dermed er inhabil, når han optræder som fedmeekspert.

Der er dog tilsyneladende en grænse for den systemkritiske frihed hos Frihedsbrevet. I en ny artikel af Flemming Rose med titlen ‘Propaganda virker ikke, som du tror’, får læserne serveret et fuldstændigt forkvaklet billede af, hvad propaganda er, og hvordan det virker.

Flemming Rose er nu også chefredaktør på Frihedsbrevet. Det var ham, der som kulturredaktør på Jyllands-Posten startede Muhammedkrisen i sin tid. Han har således selv spillet hovedrollen i et globalt propagandaprojekt, som han måske selv har opfattet som en kamp for ytringsfrihed, men det er netop sådan propaganda virker i den virkelige verden; den gemmer sig bag ædle formål.

Den nye artikel af Flemming Rose omfatter også et unuanceret brug af propagandakonstruktionen ‘konspirationsteori’. Flemming Rose er tilknyttet tænketanken Cato Institute, der uddeler Milton Freedman Award opkaldt efter den jødiske økonom Milton Freedman. I ledelsen af Frihedsbrevet finder vi også en Hoffmeyer, ligesom redaktionen omfatter en Goldschmidt, men det kan selvfølgelig være helt tilfældigt.

Vi kan også se på Frihedsbrevets regnskab, at de opererer med et underskud på omkring 9 mio. kr. om året. Det betyder, at journalisterne er afhængige af “velgørenhed” fra de rigmænd, der ejer mediet. Et ægte frit medie kan ikke operere med så stort økonomisk underskud. Et ægte frit medie vokser i takt med indtægterne fra abonnementer og annoncer. Fordelen ved annoncer i stedet for en ejerkreds af rigmænd er, at læserne ikke er tvivl om, hvad der er forsøg på påvirkning, og hvad der er forsøg på journalistik.

Et af de mange vigtige emner, som Frihedsbrevet, så vidt jeg ved, ikke har sor at give juridisk bindende befalinger til medlemslandene, herunder Danmark.

Sundhedsministeriet besvarede i øvrigt først min henvendelse, efter jeg gentagende gange offentligt havde udstillet det kafkask-absurde i relationen mellem Sundhedsministeriet og offentligheden. De svarede så med et ikke-svar, hvilket egentlig blot understreger, at Kafka ikke har levet forgæves. Det har George Orwell (1984) og Aldous Huxley (Fagre Nye Verden) i øvrigt heller ikke.

Jeg har svært ved at se, hvorfor WHO-aftalen ikke skal til folkeafstemning, når EF/EU var til folkeafstemning med masser af tilhørende offentlig debat. Både WHO og EU er dele af det samme problem, som er globale, overnationale organisationer, der begrænser den nationale frihed. WHO er blot det mest aktuelle problem, og sundhed er blot den nye front i den globale magtelites krig mod verdensfolket.

Strategien med at infiltrere nationer og etablere magtinstitutioner over nationalstater er jødisk/zionistisk i sin oprindelse, og bagmændene (som naturligvis ikke omfatter alle jøder/zionister) er nu snart ved at være nået i mål med deres meget langvarige magtprojekt. Jesus var den første, der gjorde opmærksom på problemet, og det er vores etiske pligt som kristne at fortsætte det vigtige, spirituelt motiverede oplysningsarbejde nu i slutfasen – og med åbne arme tage imod den korsfæstelse, det medfører, mens vi elsker vore fjender og gør godt mod dem, der gør os ondt.

Kilde: https://perbraendgaard.dk/2023/05/20/b-a-148-frihedsbrevet-er-ikke-saa-frit-og-who-er-ikke-saa-sundt/

***

NewSpeek deler et langt stykke ad vejen Peer Brændgaards vurdering af Frihedsbrevet, der aldrig – på trods af gentagne opfordringer – har villet adressere corona-bedraget. Derfor sendte jeg søndag d. 30. april 2023 følgende mail til Frihedsbrevet:   

Kære Flemming [Rose] – med Cc til Mads [Brügger]

Jeg har netop læst

https://web.apsis.one/wve/0f1ff5f3-0560-4b36-829c-ea7a3a60bbe5

og tak for den.

Var det ikke en opgave for Frihedsbrevet at komme ind i kampen mod WHO’s planer om at sætte de sidste rester af national suverænitet over styr? Korthuset (scandemic) er ved at falde – derfor har the global banksters så travlt, men man må også sige, de har vind i sejlene, fordi hovedstrømsmedierne er helt tabt / købt / kontrolleret i forhold til at informere offentligheden.

Et par links:

https://newspeek.info/hvad-er-who-egentlig-og-hvad-har-de-gang-i/

https://newspeek.info/who-world-hell-organisation-igen-igen/

https://perbraendgaard.dk/2023/04/28/derfor-maa-og-skal-who-stoppes-nu/  

***

Jeg kan i øvrigt varmt anbefale Jerm Warfares hjemmeside: Home – Jerm Warfare – i det tilfælde I ikke kender ham. I podcasts og radioudsendelser taler Jeremy med en række fremtrædende tænkere, analytikere og intellektuelle, der har det til fælles, at de er dissidenter og gør HELT op med alle de officielle narrativer og paradigmer. Mordet på JFK, 9/11 og klimahysteriet er bare tre eksempler på, hvordan hovedstrømsmediernes løgne bliver gennemhullet.

Brug ikke tid på svar – men meget gerne på lidt boring i WHO, der gerne skulle omsættes i en stribe artikler før d. 21. maj.

God søndag – hvis I læser mails på en søndag 🙂

Mh Lone

***

Jeg har i skrivende stund (d. 20.5.23) ikke kunnet observere, at Frihedsbrevet har valgt at tage opfordringen op. Tager jeg fejl, beklager jeg, og den pågældende, der kan tilrettevise mig, bedes venligst fremsende artiklen / artiklerne / podcasten til NewSpeek.    

Del artiklen her:
Exit mobile version