NewSpeek

B.A. #140: Tvangsvaccinerne kommer, hvis WHO ikke bliver stoppet

Vaccine
Del artiklen her:

Af Peer Brændgaard.

Mens vi er distraheret af Onkel Reje, så fortsætter WHO stille og roligt deres skjulte overtagelse af magten over det danske sundhedssystem.

Chelsea Clinton, datter af Hillary og Bill, går nu også ind i kampen for tvangsvaccination af børn. Hun har via organisationen ‘Clinton Health Access Initiative’ i samarbejde med WHO, UNICEF og Bill & and Melinda Gates Foundation udtalt, at hun håber at kunne tvangsvaccinere uvaccinerede børn via et nyt initiativ kaldet ‘The Big Catch-up’. Det beretter mediet The People’s Voice.

En censurvirksomhed finansieret af det amerikanske forsvarsministerie begyndte at overvåge covid “misinformation” den 16. december 2019, dvs. to uger før WHO vidste, at covid fandtes. Det har Foundation for Freedom Online afsløret. Det underbygger teorien om, at covid-19 har været en planlagt operation med det amerikanske militær i en ledende rolle.

The Daily Sceptic har udgivet en kritisk gennemgang af den officielle forklaring på stigende dødelighed i Danmark under coronaen. Det afsløres her, hvordan “eksperternes” forudindtagne og udokumenterede holdning om, at vaccinerne har en beskyttende virkning på sygdom og død fører til fejlagtige fortolkninger af årsagerne til den stigende overdødelighed her i landet.

En økonomisk incitamentsstruktur
I USA var der under coronapandemien store økonomiske gulerødder til hospitaler, hver gang en patient døde med covid-19 anført som dødsårsagen. Det skabte en økonomisk incitamentstruktur til fordel for omklassificering af årsager til død og til simpelthen at fremme aflivningen af patienter med covid-19-diagnosen.
Det er nu tilmed kommet frem, at denne ‘Mord for penge’-plan er blevet udført af falske læger og sygeplejersker på de amerikanske hospitaler. Det skriver The Gateway Pundit med henvisning til advokat Tom Renz.

Mens de alvorlige afsløringer om covid-19 fortsætter i udlandet, og mens WHO planlægger den globale magtovertagelse i kølvandet på corona måske allerede om 12 dage, så er den danske hovedstrømspresse optaget af Onkel Reje, og frihedskæmperne er optaget af at skændes med hinanden indbyrdes i stedet for at danne fælles front.
Resultatet af den manglende, forvirrede og konfliktfyldte folkeoplysning og det manglende sammenhold i oppositionen bliver formentlig desværre, at WHO og deres bagmænd får deres vilje, så Danmark bliver inddraget i deres totalitære, sundhedsfascistiske diktatur med gigantiske skadevirkninger til følge.

Kilde:

https://perbraendgaard.dk/2023/05/09/b-a-140-tvangsvaccinerne-kommer-hvis-who-ikke-bliver-stoppet/

Del artiklen her:
Exit mobile version