ATTENTAT PÅ FOLKESTYRE

minaret
Del artiklen her:

Af Ruth Bering. 

INDVANDRING: Hvis alt går efter planen, vil der til foråret stå en nybygget moske med minareter, plads til over 1000 personer og over 50 tilhørende etageboliger klar på Vesterbro i København. (b.dk 03.03.2021).

Og tro mig, inden længe vil skrigeriet gjalde ud over vor gamle by fra de to tårnhøje minareter. Men, hvad kan man forvente andet, når man ser tilbage på politikernes håndtering af den muslimske indvandring gennem flere årtier. En religion, tja…, gemt under dække af et politisk system, der brager gennem Europa for øjnene af de åbenbart naive politikere. Og den danske folkekirke er ikke betænkelig, men skubber på vognen.

Flygtninge og migranter skal have lettere ved at komme til Europa

“Flygtninge og migranter skal have lettere ved at komme til Europa. Og når de er kommet hertil, skal de også have lettere ved at få familiesammenføring, hvilket bør indbefatte flere familiemedlemmer end bare de nærmeste”. Det mener det kirkelige netværk Kirkernes Kommission for Migranter i Europa (CCME), som Folkekirken nu er blevet medlem af. (Kristeligt Dagblad 3.3.).

Det bliver et dyrt medlemskab for gamle Danmark, der allerede i dag har en årlig udgift til indvandrere på 90 mia. kr. Og med EU’s planer om, at yderligere 34 mio. migranter skal til Europa og garanteres statsborgerskab med ret til at stemme, hvor ender Europa så? (Gatestone 17.12.)

Men så har vi integrationsminister Tesfayes planer om en løsning på mange af de økonomiske problemer, indvandrere volder os, for noget, må der gøres. Der går 8900 langtidsledige udlændinge omkring, og de skal hjem, mener ministeren, der vil indkalde dem til hjemrejsesamtaler (TV 2 19.2.).
   Ordningen har ganske vist eksisteret i 30 år, men man skal aldrig give op, og det gør ministeren heller ikke, for snakkeriet skal fordoble antal hjemsendte udlændinge.

Derfor tilbydes de et beløb for at forlade Danmark, ja, de kan få op til 100.000-200.000 kr. til rejseudgifter m.v. Og det bliver til kroner, hvis alle 8900 vælger at stikke af, hvad de nok ikke gør.

Drøm endelig videre

Min drøm er, siger Tesfaye, at vi går fra 400-500 til over 1000 om året, der vil benytte ordningen.

Hvor får de alle de penge fra?

Men drøm endelig videre, for en rundspørge og aktindsigter, som B.T. har foretaget hos landets 98 kommuner (B.T. 3.8.) viser, at repatrieringsstøtten misbruges af indvandrere, som får 100.000-250.000 kr. for at rejse tilbage til hjemlandet, men som kommer retur til Danmark … uden at betale pengene tilbage…. Så mon man selv tror på “snakkeutopien” om nogle af de 8900 langtidsledige fremmedes eventuelle hjemrejse.

Antallet af indvandrere og efterkommere er steget fra 150.000 i 1980 til 820.000 i 2020. Om 40 år vil der være 5 mio. indvandrere og efterkommere af indvandrere i Danmark. En meget stor del af dem vil være fra muslimske lande. Det er den udvikling, som flertallet af den danske befolkning har stemt for. (Det nationale integrationsbarometer 24.11.).

Glem alt om asylstop

Og glem alt om asylstop. På blot tretten år har ikke-vestlige indvandrere og efterkommere født over hundrede tusinde børn. Det er nu kommet så vidt i Danmark, at flygtninges og migranters årlige fødselstal langt overstiger tilstrømningen af asylansøgere. (Den Korte Avis 29.9.).

Men Tyrkiets præsident Erdogan har jo for længst udtalt, at man vil føde de vantro kaput.

Ifølge b.dk 6.9. 2019 har 241.555 med udenlandsk baggrund fået dansk statsborgerskab de seneste 35 år. Så politikerne er selv ude om det, når medlem af Folketinget, muslimen Sikandar, vil have en “kunstnerisk revolution” i Folketinget — der hænger for mange malerier af hvide mænd på væggene. (Den Korte Avis 1.12.).

Katastrofen i Sverige

Og vi skal nok ikke komme for meget ind på katastrofen i Sverige, hvor udenrigsministerens mand nu mener, at der er alt for få med navnet Mohammed, for det må gerne blive mere almindeligt (Sammnytt 8.2.).
Så er det, man tænker: “Bare rolig, gamle dreng, dine efterkommere skal nok få rigeligt af alt det, I lægger op til, når de bliver i mindretal.

Asger Aamund

23.2. 2018 skrev Asger Aamund i b.dk: ”Fra 1983 og til i dag har en generation af uvidende og ansvarsløse politikere passivt set til, mens Danmark er blevet invaderet af en arme af klienter fra hovedsagelig muslimske lande. Vi sidder nu med omkring 500.000 nye borgere, (tallet er vokset siden 2018) der som gruppe har lav beskæftigelse, og som i betydeligt omfang har forskanset sig i arabiske kulturfællesskaber med det formål at isolere sig fra den danske demokratiske retsstat, der dog skal sørge for offentlig forsørgelse af den fremmede klientbefolkning. Dette selvpåførte attentat på dansk folkestyre, kultur og frisind ser vi gentaget overalt i Vesteuropa, der på få år har forvandlet sig til bistandskontor for migranter fra Afrika, Mellemøsten og Asien.”

Peter Nedergaard
Eller som professor Peter Nedergaard skrev i b.dk (10.5 2016): “Europa betaler i dag prisen for elitens svigt og Lennon-drømmeri. Det er ikke migranterne og flygtningene, vi skal bebrejde, at vi åbnede grænserne på vid gab. Det er os selv og vore ledere med grænseløshedsholdninger, som kritikken skal rettes mod”.

(Indlægget har været bragt i Nordjyske d. 10. marts 2021) 

Del artiklen her: