AT VÆRE EUROPÆER – ER HVERKEN LAMPEDUSA ELLER BRUXELLES!

Europe
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Hvornår mon det går op for det store flertal af europæere, hvor meget vi har at miste på grund af den katastrofale masseindvandring og grænsenedbrydende globalisering? 

Denne video her er godt nok nogle år gammel, men giver på kort tid et fint billede af vores kulturarv. Den kulturarv, vi er ved at sætte over styr.

En af de efterhånden mange, der har stillet skarpt på udviklingen er Douglas Murray (født 1979). Han er kendt som velargumenterende samfundsdebattør, hvor befolkningsudskiftningen i Europa er blandt hovedemnerne og udgav i 2017 ”The Strange Death of Europe – Immigration, Identity, Islam”, der i den danske oversættelse på Forlaget Ellekær har fået titlen ”Europas undergang” (2018).

I denne bog problematiserede han det skyldkompleks, der er gået hærgende igennem Europa. Under banneret: Europa har ikke noget andet valg end at tage imod enhver, som vil ind. Ikke at tage imod var det samme som at være nazist.

George Soros
De åbne grænser blev bakket op af stærke kræfter. Ikke mindst milliardæren George Soros har brugt store summer på at finansiere pressionsgrupper og institutioner, der arbejder for åbne grænser og fri bevægelighed for migranter ind og ud af Europa.
   Alt for sent er det blevet klart, at strømmen af først og fremmest unge mænd ikke er flygtninge, men økonomiske migranter. Endvidere at de europæiske samfund er de første i verdenshistorien, der via sociale ydelser har betalt folk for at angribe dem.

Vi kan miste alt
Murray har fokus på, hvordan Europa forekommer at være ramt af træthed og udmattelse på grund af et tab af mening.  Måske fordi tidligere tiders energi kom fra kontinentets religion, kristendommen, der var under angreb.  Europa havde mistet sin grundlæggelseshistorie.
   Men kristendommen kan ikke bare ignoreres, for ingen i Vesten kan være fuldstændigt ikke-kristen. Den moderne sekulære verden er i sig selv et kristent skaberværk, og efterkrigstidens menneskerettighedskultur er i virkeligheden en sekulær version af den kristne samvittighed.

De sidste 50 års gode held og lykke har udvisket vores forståelse af tilværelsens tragiske dimension: At vi kan miste ALT. 

For selv om massemigrationen bliver solgt som en humanitær sag, er der i virkeligheden tale om, at der bliver erobret territorier.

Del artiklen her: