NewSpeek

APROPOS FAKTATJEK

Retsinformation
Del artiklen her:

[En af vores følgere har reageret på, at NewSpeek er kommet i søgelyset hos mediet TjekDet]

***

Af John Laursen.   

Angående Nikolaj Rodkjær Kristensens kommentar d. 7/4 2021.  Bragt i NewSpeek. Info d. 8/4 2021. 

Diskriminering af  danskere på baggrund af deres fravalg eller tilvalg af at blive injiceret med et eksperimentelt kemisk stof, der gør dem til forsøgsdyr ( en mrna-injektion er ikke en vaccine, men derimod et medicinsk eksperimentelt forsøg ), er en overtrædelse af FN’s menneskerettighedskonvention, som forbyder at lovlydige samfundsborgere fratages deres frihedsrettigheder til at færdes frit, ( hvilket er en tvangsforanstaltning ), og nogle andre samfundsborgere ikke bliver det – det er både tvang og diskriminering af en bestemt befolkningsgruppe.

Det er også en overtrædelse af den for Danmark og Det Europæiske Fællesskab bindende Oviedo-konvention af d. 4/4 1997, da de begge er medunderskrivere.

Her et link til Retsinformation – Oviedo-konventionen :

https://www.retsinformation.dk/eli/ft/19971BA00096

At berøve mennesker deres frihedsrettigheder ER TVANG, og det er præcist hvad man gør mod nogle menneskers friheds, integritets og selvbestemmelses – rettigheder som er givet dem af DEN DANSKE GRUNDLOV. Man tvinger dem til at blive injicerede, so oder so.

Nürnberg-klausulen, som Danmark har underskrevet, og som derfor er bindende for Danmark, forbyder medicinske tvangs-eksperimenter på mennesker, imod deres vilje – landene der underskrev klausulen ønskede ikke at se flere Joseph Mengele`r og deres ofre.

Del artiklen her:
Exit mobile version