(AFVISTE) LÆSERBREVE

Laptop
Del artiklen her:

Så kom tvangsvaccinationerne alligevel  

Lige om lidt indfører Mærsk vaccine-krav. Altså krav om, at ansatte skal tvinges til at tage de nødgodkendte, eksperimentelle injektioner, der for manges vedkommende har katastrofale bivirkninger. Hvorfor hører vi stort set intet om følgevirkningerne i pressen?
Det gør vi ikke, fordi den globalistiske elite, big tech og big pharma sidder på de store medier, der sørger for at filtrere sandheden om det største medicinske eksperiment i verdenshistorien fra. Og det gør vi ikke, fordi de læger, forskere, sundhedspersonale m.fl., der forsøger at fortælle, hvad der foregår i kulisserne – bliver forfulgt, chikanereret og truet til tavshed. I det omfang de ikke bliver likvideret?
Kan jeg dokumentere påstandene? Ja, det kan jeg. Hvis jeg får lov!  

Hvad slags dødelig pandemi? 

Lige nu og her skal vi leve med to gange nonsens: 1. Vi er midt i en dødelig pandemi, 2. Vi er midt i en klimakrise. 

Nonsens, fordi ingen af påstandene holder vand ved nærmere eftersyn. Det vil sige, den første rummer en vis sandhed: Vi er midt i en dødelig pandemi, men det er ikke en virus, der slår folk ihjel. Det er den globalistiske elite og big pharma med deres nødgodkendte, eksperimentelle injektioner og digitale’vaccine’pas, der skal skaffe endegyldig kontrol over hver eneste sjæl på kloden.
Det rette navn er derfor ’Apartheid Pas’.
Bagmændene m/k i den globalistiske superelite har selvfølgelig hele vejen igennem været på det rene med, hvilken ondskab de har gang i. En paralyseret (?) presse fungerer – med to hæderværdige undtagelser – som magthavernes mikrofonholder. 

Mht. punkt 2: Køb eller lån Johannes Krügers ”32 myter om klimaet du ikke skal hoppe på – læs hvorfor, hvis du tør”. Så er klima-løgnen barberet helt ned til sokkeholderne. FN’s klimapanel har ikke mere noget at gøre med ægte forskning. Der er i dag tale om ren lobbyvirksomhed. 

*** 

Det følgende læserbrev er blevet bragt i EkstraBladet d. 18. november:  

Vi bliver manipuleret  

Det forlyder, at det ikke mere er muligt at få en Hollywood-produktion igennem uden at manus er godkendt af Pentagon og CIA. Skulle du ryste på hovedet over denne vanvittige påstand, så gå de seneste fem nye, amerikanske film igennem og overvej deres ideologiske budskab. De er alle gået woke, typisk med kvindelige superhelte, der surprise-surprise er sorte. Multikulti-ideologi med fokus på at nedbryde alle grænser. Herunder de to biologiske køn og skellet mellem menneske og maskine (transhumanisme).  

Og så er der lige den med John F. Kennedys nevø Rober F. Kennedy Jr., grundlægger og formand for organisationen ”Children’s Health Defense” og massiv pro-liv-imod-’vacciner’, der besøgte Berlin og talte foran hundredtusindvis af mennesker om corona-bedraget. Ikke en lyd har vi hørt om det i mainstreammedierne. Hvorfor mon? 

Kunne det hænge sammen med, at vi bliver manipuleret hver eneste dag til en forståelse af verden, der bare ikke rigtigt harmonerer med virkeligheden? 

Del artiklen her: