AFKODNING AF DAVOS – SLUTSPILLET

Davos
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Der vil ikke være noget nyt for NewSpeeks faste følgere i Decoding Davos -The Endgame – afkodning / optrævling af Davos-kliken – slutspillet.  

Alligevel fortjener videoen et selvstændigt opslag, fordi den så nogenlunde opsummerer, hvad der er sket med verden de seneste godt 2½ år, og sætter de fleste af kræfterne bag på plads. Altså for dem, der magter at konfrontere sig med den uhyggelige realitet, at der ikke bare er få onde magthavere her i verden, men faktisk myriader.  

Er det kun skruppelløse mennesker, der kan komme til tops?
Hvilket giver anledning til spørgsmålet: Er det kun skruppelløse mennesker uden et moralsk kompas, der kan komme til tops i magtpyramiden? Noget kunne tyde på det. Måske fordi dukkeførerne kun tillader moralsk fordærvede mennesker m/k at stige i graderne? Og sørger for at have noget på dem?
Spørgsmålene er ikke retoriske: Jeg ved det ganske enkelt ikke 

Videoen får sat navne og ansigter på en række af de centrale spillere (Klaus Schwab, Bill Gates, Anthony Fauci) – selv om de allervigtigste stadig skjuler sig i skyggerne som grå eminencer. 

De uskønne alliancer mellem big tech, big pharma, big business, big banks, big government, Akademia, big media m.fl. har været i gang meget længe, og George Orwells ”1984” og Franz Kafkas ”Processen” er ikke mere bare fiktion.  Ej heller filmen ”The Matrix”.  

Det amerikanske midtvejsvalg
Med hensyn til det amerikanske midtvejsvalg: Til dem, der undrer sig over demokraternes sejr – det er der som ingen grund til. Jf. Mark Twain: ’Hvis det at stemme, gjorde nogen forskel, ville de ikke lade os gøre det’. 

De vestlige demokratier har udviklet sig til rent teater for menigmand på begge sider af dammen.  

Klima eller corona?
Hvad vi pt diskuterer over middagsbordet er, om det klima eller en variant af corona, der skal bruges til at skabe frygt i den kommende vinter? 

Og om Putin er med i ’kulten’ eller ej? 

Slette-Mette
Til sidst en tese i forhold til dansk politik og den aktuelle regeringsdannelse, jeg vist har luftet før: Der kommer en regering hen over den såkaldte midte, som skal sikre et solidt fundament for den videre udrulning af the Great Reset / den store nulstilling. Læs: Det økonomiske crash, der skal bane vejen for afskaffelse af kontanter og indførelse af den digitale valuta.

Del artiklen her: