ÅBENT BREV TIL INGER STØJBERG

Inger Støjberg
Del artiklen her:

Af Kirsten Sletbjerg. 

Att.: Politiker Inger Støjberg
CHRISTIANSBORG

Kære Inger Støjberg! 

Uanset i hvilket parti, De eventuelt ønsker at være i, så vil en kæmpe vælgerskare følge Dem og stemme på Dem.

Formand Jakob Ellemann-Jensen har bevist, at han ingen tæft besidder for politik overhovedet og kun følger EU og de bovlamme typer som Jan E. Jørgensen-typerne, der findes blandt Venstres politikere på BORGEN.

Taber De pædofili-brudeparsagen, så har Danmark lukket op for barnebrude i Danmark for al fremtid. Hvilket Ellemann-Jensen med sit tåbelige snæversyn ikke kan indse.

Vi, den danske befolkning, er påduttet en muslimsk indvandringsindustri, vi ikke har bedt om og ikke har fået en demokratisk folkeafstemning om, hvilket er en hån mod det danske folk og vores grundlovssikrede demokrati.

Vi har faktisk fået indført diktatur ved Danmarks medlemskab af det marxistiske EU, anført af Stasi-Merkel på vegne Tyskland og det muslim-inficerede FN.

Hold fast på Deres samfundskloge principper, Inger Støjberg, for Danmarks fremtids skyld.

De har rigtigt mange danskere bag Dem
De har rigtigt mange danskere bag Dem, som er trætte af EU, FN og indvandringsindustrien og de love, forordninger og diktater, der kommer fra EU, som styres af tyske politikere.

Hitler har vundet krigen med Stasi-Merkels og Ursula von der Leyens indsats og hersker over de europæiske lande med bl.a. George Soros i EU’s maskinrum.

Vi skulle have fulgt England med DanExit som deres Brexit, hvilket også Jens Otto Krag udtalte i 1972, da vi sagde JA til EF: “(…) at hvis England forlod EF, så skulle Danmark klogeligt gøre det samme.”

De ønskes alt godt i det nye år med stor tak for Deres politiske indsats altid. 

Med venlig hilsen

Kirsten Sletbjerg

Del artiklen her: