NewSpeek

YTRINGSFRIHED: CNN NÆGTER AT VISE REKLAME FOR TRUMP – SE DEN “FORBUDTE” REKLAME HER

Del artiklen her:

’Borgerkrigen’ i USA foregår på fuld styrke i medierne, hvor de fleste mainstream medier støtter oprørerne, der kæmper for at få Donald Trump afsat som præsident. På den anden side er de politisk uafhængige selvfinansierede online-medier, der støtter Trump, ved at afsløre mainstream mediernes løgne.

Kommentar af Ivan Dybdal

Nu har CNN nægtet at vise præsident Trump’s tv reklame! CNN begrunder det med, at de som mainstream medie ikke bruger fake news, som det hævdes i præsidentens tv reklame.

CNN udtalte tirsdag, at de nægter at vise tv-reklamen fra præsident Trump, fordi der et sted i den refereres til, at medierne bringer ’falske nyheder’:

“Vi bringer ikke ’falske nyheder’, og derfor er reklamen forkert. Ifølge vores politik kan vi kun acceptere denne reklame, hvis den påstand bliver slettet. Sådan er vores annonceregler.”

Præsident Trumps tv reklame

Reklamen, som blev frigivet af præsidentens kampagnefolk mandag, afviser påstanden om, at hans første 100 dage som præsident ikke levede op til hans løfter under valgkampen.

Med en liste over succeser – herunder indsættelsen i højesteret af dommer Neil Gorsuch, godkendelse af Keystone XL-rørledningen og fjernelsen af bureaukratiske, erhvervsfjendtlige regler – beskyldte den medierne for at skjule disse succes‘er.

“Du vil ikke få det at vide, hvis du ser nyhederne,” siger reklamens fortæller om en række nyhedsreportere – herunder CNN’s Wolf Blitzer – der vises på skærmen.

Hvad sagde folkene bag præsident Trump tv-reklamen til at blive bortcensureret af CNN?

Michael Glassner, der er ansvarlig for Trump-kampagnen, beskyldte tirsdag CNN for at kvæle ytringsfriheden:

“Det er helt skammeligt at se medierne blokere for den positive besked, som præsident Trump forsøger at dele med landet. Det er klart, at CNN ved at censurere vores ytringsfrihed forsøger at forhindre os i at tale, fordi det vi siger ikke passer til deres deres version.”

Se reklamen her:

Del artiklen her:
Exit mobile version