NewSpeek

2 vigtige råd når man starter en ny hjemmeside op

Ageras
Del artiklen her:

Sidder man og skal til at starte en ny hjemmeside op enten for sin virksomhed, eller som fritidsbrug, er der mange ting man skal tage hensyn til. Har man ikke helt styr på reglerne, kan det være en god ide at læse med her. Om det er en salgshjemmeside, inspirationsplatform eller en anden type for hjemmeside, gælder der stadig de samme regler. Det kan være komplekst at oprette en ny hjemmeside og lige meget hvilken hjemmeside det er, ønsker man altid en god start. Man kan ikke være ekspert på alle ting og det er derfor en god ide at få noget hjælp udefra.

Troværdighed er nøglen til en god hjemmeside i dag. Med et utal af oprettede hjemmesider i dag, hvor en stor procentdel er snyd, er troværdighed alt afgørende, for at man får skabt trafik til ens hjemmeside.

1 Brugeroplevelsen skal være simpelt og forståelig

En god troværdig hjemmeside, som skaber en dynamisk og enkelt proces i brugeroplevelsen, giver et godt fundament for brugerne. Man skal kende sin målgruppe fra starten af, så man præcis ved hvem man henvender sig til. På den måde kan man målrette udseendet og sproget på hjemmesiden.

Det er rigtig svært at skabe interesse og opmærksom for ens hjemmesiden da der findes et utal af hjemmesider. Det er især svært hvis man har et standardiseret produkt, med mange konkurrenter.  Der findes mange gode udførelige hjemmesider, hvilket har skabt en meget hård konkurrence, især for de hjemmesider som er en salgsplatform.

Brugeroplevelsen skal være prioritet nummer 1, da det øger chancerne for at brugerne kommer igen og bliver en fast købende kunde.

Hjemmesiden skal ikke være et klik-helvede, så det handler om at gøre den så simpelt som muligt. Derudover skal hjemmesiden være forståelig og det er dermed vigtigt at sproget er let læseligt og der er blevet læst korrektur flere gange, da det også skaber troværdighed.

2 Altid hav styr på reglerne bag en hjemmeside

Det er meget vigtigt at man ikke kommer i strid med alle reglerne der forekommer, når man opretter en hjemmeside. De mange regler skal overholdes, ellers risikerer man at få tilsendt dyre bøder eller i værste tilfælde helt lukning af ens hjemmeside, hvilken man ofte kan have lagt mange arbejdstimer i.

Et af de allervigtigste elementer man skal have i orden ved ens hjemmeside er, at man overholder persondataloven. Persondataloven er lige blevet reguleret i 2018 og der er dermed kommet strengere regler. Dette er en af de vigtigste love at tage hensyn til. 

Der er ofte ændring i reglerne, og det er vigtigt, at man følger med i de nyeste ændringer. Har man svært ved reglerne og ikke tid til at sætte sig ind i dem, kan det være en god ide at få hjælp udefra. 

Ageras kan hjælpe dig med at finde de rette kandidater til hjælp inden for det juridiske til din hjemmeside. Man indsender en forespørgsel, de matcher med tre kandidater og du vælger selv den kandidat, du mener, der passer bedst til dig og dit behov. Det er simpelt og nemt og det sparer dig for en masse tid. Læs mere her. Ageras kan hjælpe med en bred vifte af juridiske problemstillinger og de står altid klar til at hjælpe dig.

Sponsoreret indhold

Del artiklen her:
Exit mobile version