107 GANGE HØJERE RISIKO FOR AT DØ

vaccination
Del artiklen her:

Af Christian N. Eversbusch.

I min e-boks læste jeg forleden et brev, hvor følgende passus forekom: 

”Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn på 5-11 år bliver vaccineret mod COVID-19.Dit barn bliver tilbudt vaccinen fra Pfizer-BioNTech, som er godkendt til børn på 5 år og derover. Det er en sikker og effektiv vaccine.” Underskrevet Søren Brostrøm.

Intet kunne ligge fjernere fra sandheden. Da vaccinen mod covid blev indført i Danmark, var den ikke ligefrem ”sikker og effektiv”.

[ https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2114114?query=featured_home ]. 

Bedømt ud fra antallet af registrerede bivirkninger i den amerikanske database over vaccineskader ligger Pfizer-BioNTech-vaccinen nr. 1 på listen over farlige vacciner i verden. 

Den amerikanske sundhedsstyrelse CDC, som er i lommen på medicinalindustrien i dén grad, har offentliggjort kliniske data fra Pfizer, der viser, at et barns risiko for at dø af Pfizers covid-vaccine, er 107 gange højere end risikoen for at dø af covid. 

Denne kendsgerning fik sidst i oktober i år Robert F. Kennedy Jr., søn af Robert F. Kennedy og nevø til John F. Kennedy, en internationalt anerkendt ekspert i farerne forbundne med vaccinering, til at bedyre – henvendt til en komité hos de amerikanske sundhedsmyndigheder:

“Såfremt I ender med at godkende denne vaccine til børn, står vi i min organisation, Children’s Health Defense, rede til at lægge sag an mod jer, jeres kolleger og hele sundhedsstyrelsen (CDC). Vi vil drage jer til ansvar for hensynsløst at bringe disse børn i fare med et produkt, der er lidet effektivt, men som uden varsel vil kunne skade deres helbred med mange bivirkninger”.

Rabiat beslutning

Der er således tale om en fuldkommen rabiat beslutning fra den danske sundhedsstyrelses side, når man kritikløst overtager CDCs politik på dette felt og lader danske 5-11-årige blive indsprøjtede med et serum, der har slået børn ihjel verden over. 

Hvordan kan man tillade sig dette og samtidig påstå, at vaccinen er sikker? 

Effektiviteten er endnu mindre sikker, hvilket fremgår af talrige studier, der bl.a. viser, at allerede efter få måneder aftager virkningen betydeligt. 

Dette skal desuden holdes op mod det forhold, at børn har tæt på 0% risiko for at blive alvorligt syge af covid, så hele manøvren her handler om, at Pfizer skal tjene styrtende summer på at vaccinere klodens børn mod en slags let influenza.

  • Christian N. Eversbusch (cand.mag.) & Erik Olsen (ingeniør), forfattere til bogen Corona-bedraget, 2021. 

https://www.globenewswire.com/en/news-release/2021/11/01/2324851/0/en/Children-s-Health-Defense-Robert-F-Kennedy-Jr-and-Meryl-Nass-MD-Tell-CDC-Advisory-Committee-Recommending-the-COVID-Vaccine-for-Children-Ages-5-to-11-Will-Put-Millions-at-Serious-Ri.html

Del artiklen her: